Seneste nyheder:

TV Nordkysten

Powered by Vejreti.com

Botilbud inviterede borgmesteren til fødselsdag

GRÆSTED: Fredag eftermiddag var der fest på Kirkeleddet i Græsted, som blev etableret for 10 år siden med 22 boliger for voksne borgere med fysisk og psykiske funktionsnedsættelser.

Fødselsdagen blev fejret med reception for borgere, pårørende og personale. Borgmester Kim Valentin var inviteret sammen med Social- og Sundhedsudvalget, myndigheder og ansatte i Gribskov Kommune.

Og det blev som ventet en festlig og hyggelig eftermiddag, med flot pyntet lagkage, frugt, kaffe og mulighed for et glas vin.

Efter de obligatoriske taler var der underholdning med det lokale brugerband ”Balladebandet”, som spillede kendte danske sange, som alle kunne synge med på. I bandet spiller to borgere fra Kirkeleddet 8 med og for Martin Kim Mortensen var det første gang, han skulle optræde  foran et publikum med bandet. Trods nerver forinden lykkedes det for dem alle at underholde de inviterede 

Kirkeleddet er resultat af et offentligt-privatpartnerskab, hvor visioner i Gribskov Kommune om det gode liv for borgere med handicap skulle bringes i spil. Visioner som i dag er udmøntet i tre tilbud, hvor der bor 21 borgere fordelt på de tre forskellige tilbud. De fleste borgere har boet på Kirkeleddet i alle 10 år og har en god tilknytning til Græsted, hvor de er aktive brugere af lokalsamfundet.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Seneste nyheder:

Tip os!