Brandfolk sat ind mod tilstoppede afløb på Strandvejen

(Foto: Allan Andersen)

DRONNINGMØLLE: Fredag aften blev vandmængden for meget for de tilstoppede afløb på Villingebæk Strandvej, og vejbanen blev fuldstændig oversvømmet.

Vejbanen blev afspærret med en skiltevogn, hvorefter man tilkaldte brandfolkene i Gilleleje til opgaven med at få vandet væk. Mandskabet blev tilkaldt kl. 22.20, og var fremme på stedet i løbet af kort tid.

Problemet med vandet på vejbanen viste sig dog hurtigt at være en nem opgave, idet kloakkerne uden problemer kunne aftage vandmængden – det var derimod selve vejristene som var blokeret og kunne snildt renses op med en kost og en pind.

Herefter tog det blot små 10 minutter før vandet var forsvundet og strandvejen atter var farbar, herefter returnerede brandmandskabet til brandstationen i Gilleleje.

Kloakkerne havde ingen problemer med at tage vandet – det var derimod selve vejristene som stoppede til. (Foto: Allan Andersen)
På under 10 minutter havde brandfolkene fra Gilleleje fikset de tre tilstoppede afløb hvorefter vejbanen blev genåbnet. (Foto: Allan Andersen)

Leave a Reply