Brandmand kvæstet: Styrtede gennem loft på udbrændt længe

Det omkring dette sted at ulykken skete, her havde brandfolk fået stoppet ilden tidligere under indsatsen og det var først flere timer senere at ulykken pludselig skete. (Foto/Video/Tekst: Allan Andersen)

MÅRUM: En 50-årig brandmand fra Helsinge styrtede natten til onsdag gennem loftet på Bakkeholm Gaard, ulykken skete under efterslukningen af de udbrændte længer.

En 50-årig brandmand fra brandstationen i Helsinge blev kvæstet under efterslukningen af Bakkeholmgaard i nat, det bekræfter Frederiksborg Brand & Redning.

Den kvæstede brandmand er særdeles erfaren, og er bla. en af brandstationens holdledere med mange års erfaring – men i nat gik det så alligevel galt.

Brandmanden blev kvæstet omkring kl. 02.30 – 03.00 da han pludselig styrtede omkring tre meter ned gennem et betondæk og landede i murbrokkerne på staldgulvet i en af de udbrændte længer.
Dele af betondækket styrtede herefter ned over brandmanden.

Han blev med div skader, herunder bla. brud på venstre arm,  hastet med ambulance til Hillerød Hospital, hvorfra han onsdag morgen er blevet udskrevet igen.

Politiet undersøger hændelsen som arbejdsulykke, oplyses det til Netavisen Gribskov.
Giv din mening til kende: