TV Nordkysten

Seneste artikler:

Powered by Vejreti.com

Brandvæsnet inviterer til ‘Åben Brandstation’

HELSINGE: Brandvæsnet i Helsinge kan her i efteråret fejre 90 års fødselsdag, og i den anledning inviterer brandvæsnet til Åben Brandstation, lørdag d. 14. oktober fra kl. 13-16.

Dagen igennem vil der være aktiviteter og events, der nok skal få det til at gippe i både store og små med hang til de store røde biler og masser af blå blink. Udover at kunne komme helt tæt på bilerne, brandmænd og en ellers for offentligheden lukket brandstation, vil man kunne opleve en masse spændende sager på Falck stationen på Frederiksborgvej.

• Kl. 14.00: Redningsøvelse. Demonstration af frigørelse ved færdselsuheld, hvor man IKKE fjerner den tilskadekomne, men derimod nænsomt “fjerner bilen” omkring den tilskadekomne.

• Kl. 15.00: Brandøvelse. Oplev hvad der sker, når ilden bryder ud, røgalarmen hyler og brandvæsnets vagtcentral alarmerer deltidsbrandmændene.

Dagen igennem er der også mulighed for at kigge på en massa gamle brandbiler, og ikke mindst prøve noget af brandfolkenes udstyr.

Kan du styre en brandslukker? Find ud af det på lørdag d. 14. oktober (Pressefoto: Claus Lind Rasmussen)

Der er bla.
• Røgdykkerbane for børn.
• Prøv det tunge røgdykkerudstyr, og hvordan det er at bevæge sig rundt, uden at kunne se en hånd for sig.
• Kom og se en masse  flotte veteran brandbiler
• Brandslukning for store og små: Prøv kræfter med pulverslukkere og vand
• Popcorn og juice til børnene. The og kaffe til de voksne.

– Vi håber I vil lægge vejen forbi og besøge os på Frederiksborgvej 50, og være med til at gøre vores fødselsdag til en festlig oplevelse. På hjertelig gensyn, lyder den muntre hilsen fra brandfolkene i Helsinge.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Tip os!

Powered by Vejreti.com
Sponsorerede links