Broarbejde har spærret Sodemarksvej

Foto: Allan Andersen

(Foto: Allan Andersen)

Græsted: Sodemarksvej i Søborg Bøge er d. 7. januar blevet helt spærret for trafik ved Bøgebækken, hvor broarbejdet har været hårdt ramt af det naturlige grundvand i området og ikke mindst en massiv mængde regn igennem den våde vinter.

I foråret gik betonen under Sodemarksvej, hvor Bøgebækken passerer, i stykker og gav store skader på den omkringliggende rabat.

Entrepenøren MT Højgaard startede i midten af november med at reparere broen, en opgave som har vist sig at være en besværlig opgave, hvorunder det er forsøgt at få kontrol over vandløbet med en form for dæmninger, opbygget af plader og poser med kvartssand og en lettere afledning af vandet.

Nogle kloakrør har ledt vandet gennem arbejdsstedet, men den megen regn og sne satte hele arbejdsområdet under vand, idet rørene ikke kunne aflede vandet hurtigt nok.

(Foto: Allan Andersen)
(Foto: Allan Andersen)

Den gennemkørende trafik på Sodemarksvej gjorde arbejdet ekstra besværligt, og det er derfor besluttet at spærre Sodemarksvej for trafik i begge retninger på broen lige ved Fugleparken.

Afspærringen af Sodemarksvej forventes at vare et par uger, men det er dog behæftet med en vis usikkerhed da yderligere regn og dårligt vejr hurtigt kan påvirke arbejdet.

Sodemarksvej forventes dog umiddelbart at kunne blive åbnet igen i slutningen af januar måned.

(Foto: Allan Andersen)
(Foto: Allan Andersen)
Skriv din kommentar her: