BUDGET-DEBAT: Godt at se et løft på specialområdet for børn

DEBAT: Hvor er det dog dejligt at læse i den nye budgetaftale, at der er fundet penge til et løft på velfærdsområderne hos børn, unge og ældre, og det varmer mig især at specialområderne får tilført mere økonomi.

Det er vigtigt for mig at vi har et system hvor det offentlige støtter og hjælper de udsatte og svage som ikke kan klare sig selv.

Men vi skal samtidig turde stille krav og forventninger til de udsatte og svage. Ikke med ”noget for noget” tanken for øje, men derimod med visionen om, at jo mere medansvar og medbestemmelse den enkelte oplever, jo større chance vil der være for at opleve et meningsfuldt liv – på trods af de udfordringer den enkelte måtte have. Disse forventninger skal selvfølgelig tilpasses den enkeltes situation og muligheder.

Jeg tror nemlig meget på, at et liv fyldt med medbestemmelse, medansvar og meningsfuldhed giver større mulighed for øget livskvalitet.

Vi skal som kommune tage det ansvar, og optimere rammerne for at de udsatte borgere får mulighed, energi og lyst til at påtage sig det ansvar, som er muligt.

Allan Sørensen, Vejby
Byrådskandidat KV21 – NytGribskov

Skriv en kommentar

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

TV Nordkysten

Tip os!

Powered by Vejreti.com