BUDGET-DEBAT: Gør ikke vælgerne farveblinde

DEBAT: Det nye budget for 2022 er baseret på en bred vifte af partier og lister. Partier, der ikke er med i budgetaftalen, bruger nu hele farveskalaen til at kommentere aftalen.  Vi Radikale er ikke røde, og vi kan samarbejde med andre partier uanset farve. Farverne siger ikke ret meget om indholdet, for det er den konkrete substans, det drejer sig om, og som vi går op i. 

Vi Radikale ville gerne holde fast i fremdriften i projekt “Nordkystens fremtid”, fordi vi dels ville fastholde samarbejdet med vores to nabokommuner, dels fordi vi ville sikre den statslige medfinansiering, der kan bringe projektet i mål.

Vi ville også gerne sikre en form for ombudsmand/borgerrådgiver i Gribskov kommune, fordi det kan give borgerne en retssikkerhed i et system, de nu og da ikke kan overskue og hvis afgørelser de ikke kan gennemskue.

Og sidst – men ikke mindst – ville vi i en vanskelig økonomisk situation både fastholde den økonomiske ansvarlighed, men samtidig også tilgodese børne- og ældreområderne økonomisk.

Radikale smed ingen ud af forhandlingerne, og hvis man ville tage et medansvar med os andre, havde man været velkommen til at deltage.

Den megen snak om farver forvirrer kun. Det her handler om konkret politik. Vi snakker ikke farver, men politiske resultater. Budgetaftalen har ingen farve, men den skulle gerne fremtidssikre kommunens økonomi.

Derfor står Radikale bag budgetaftalen.

Bo Jul Nielsen,
Radikale Venstre
1.viceborgmester

Skriv en kommentar

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

TV Nordkysten

Tip os!

Powered by Vejreti.com