Bushi indgår samarbejde med tre karateklubber om talentudvikling

Tekst: David Abildgaard/pressemeddelelse. Foto: Presse.
HELSINGE: Bushi karate er indgået i et samarbejde med tre andre karateklubber for at styrke talentmassen i klubberne. Tanken er at samle de bedste kræfter, så de kan lære af og med hinanden.

Klubberne der samarbejdes med er: Bosatsu Karate, Kofukan Karate og Gladsaxe Karate. Målgruppen for træningssamarbejdet er at styrke og udvikle kæmpere i aldersgruppen lige omkring de 12, og som kan blive fremtidige kandidater til Dansk Karateforbunds talentcenter.

Udviklingen i Dansk karate går typisk gennem talentcenteret, og det er et krav at en kæmper skal have været tilknyttet et talentcenter, for at blive udtaget til det Danske landshold i karate.

Samarbejdet skydes i gang d. 29. august i Bushis lokaler i Kampsportscenteret Kampus. Som udgangspunkt skal træningerne foregå på skift mellem de fire klubber, og fokus på bliver lagt på kampe mod hinanden.

De regelmæssige talentsamlinger tager udgangspunkt i at øge kæmpernes evner på gulvet. Træning vil derfor primært bestå af opvarmning, kampe og styrketræning. Der vil ikke som udgangspunkt være decideret undervisning i teknik og øvelser.

Vil man gerne vide mere om mulighed for deltagelse kan man kontakte Bushi her: https://bushi.dk/

Leave a Reply