Byrådsmedlem beskyldt for at trække kjole ned på byrådskollega: Meldt til whistleblower-ordning

Trine Egetved (K). Foto: Presse.
GRIBSKOV: Trine Egetved fra Konservative er blevet meldt til Konservatives egen whistleblower-ordning for under en fælles byrådstur at have hevet ned i trøjen på et byrådsmedlem Natasha Stenbo Enetoft, mens der blev taget et foto. Trine Egetved afviser beskyldningerne.

Konservatives presseafdeling bekræfter til Netavisen Gribskov, at Trine Egetved er blevet meldt til whistleblower-ordningen, dog uden at kunne uddybe yderligere.

Til avisen er det dog fra andre kilder blevet fortalt, at Trine Egetved under en fælles byrådstur for et par år siden under et foto skulle have hevet så meget i byrådsmedlem Natasha Stenbo Enetofts kjole, at hende bryster blev vist. Senere skulle det omtalte foto være blevet vist rundt til andre byrådsmedlemmer.

Trine Egetved bekræfter hændelsen.

– Jeg ser det som en lukket sag, som jeg har ingen kommentarer har til, andet end at det var et uheld i forbindelse med et billede, hvor jeg får taget rundt om hende. Jeg har aldrig bevidst hevet blusen ned på hende, selvfølgelig har jeg ikke det, forklarer Trine Egetved til Netavisen Gribskov.

Hun oplyser, at fotoet blev taget under en festlig lejlighed af tidligere konservative byrådsmedlem Jesper Behrensdorff. Hvad der siden skete med billedet ved hun ikke.

Behrensdorff: Så det ikke ske
Vi har talt med Jesper Behrensdorff, som bekræfter at taget det famøse foto, og at to kolleger også så det.

– Det er korrekt, at jeg tog fotoet og jeg slettede det hurtigt igen. To andre har set det, forklarer han uden dog at ville oplyse andet, end at det var to byrådskolleger.

(OBS: Vi har korrigeret ovenstående citat, da vi ved en fejl skrev, at det var to parti-kolleger, som blev fremvist fotoet. Det var to byrådskolleger, red.)

– Og det var et uheld, at andre så fotoet. Jeg står med telefonen efterfølgende, og så kommer billedet frem. De ser det, måske viser jeg det hurtigt, og så sletter jeg billedet.

Han forklarer, at han ikke vidste, at fotoet var odiøst, før han senere så det på telefonen.

– Jeg ser det slet ikke ske, først efterfølgende. Jeg ser heller ikke, at der bliver hevet ned i kjolen og tror ikke, at Trine gjorde noget med vilje, forklarer han til Netavisen Gribskov og understreger, at fotoet blev slettet og at det ikke eksisterer mere og aldrig blev uploadet eller spredt til andre.

– Jeg talte desuden med Natasha om det efterfølgende og havde en intern drøftelse. Det sker fuldstændigt uheldigt. De holder om hinanden. Jeg tager fotoet. Mere er der ikke i den, svarer han.

Det er ikke med kort varsel og kort før deadline lykkedes at hente en kommentar fra Natasha Stenbo Enetoft, som skriver at hun er optaget i et møde.

1 KOMMENTAR

Leave a Reply