Chauffører fundet til socialt madprojekt! – Søger stadig hjælp til køkkenet

En chauffør er nu fundet, men der er stadig brug for hjælp. Tekst: David Abildgaard. Foto: Mad til Alle.
GRIBSKOV: Det er heldigvis lykkedes at finde frivillige udbringere til det sociale fødevarefællesskab ‘Mad Til Alle’. Der er dog stadig brug for et par gode hænder til at hjælpe med at sortere den mad, som senere leveres ud til trængte familier.

Som vi kunne skrive i mandags, så kniber det med at finde overskud til at løfte det store frivillige arbejde, der holder liv i foreningen “Mad Til Alle’, som leverer overskudsmad fra blandt andet lokale supermarkeder ud til trængte familier og til en lav pris, der primært dækker udgifterne. Sygdom i foreningens stifters familie har dog gjort det svært, og derfor var Benedicte Meyer Jørgensen ude med en bøn på Facebook, hvor hun bad om hjælp.

Og det er lykkedes. Der er nu fundet en ny chauffør, som kan hjælpe med udbringningen. Men der er stadig brug for hjælp i køkkenet til at sortere de indkomne madvarer til portions-størrelser, lyder budskabet.

Det er primært manuelt arbejde op til et par timer 1-2 gange om ugen – alt efter hvad du mener at kunne sætte tid af til.

Maden kommer typisk ind i kasser som disse og skal derefter sorteres og gøres klar til udbringning.

Vil du gerne hjælpe, kan du kontakte Benedicte via mobil tlf.: 4255 8300. Du kan også sende en mail til: kontakt@madtilalle.com.

Mad til alle?
”MAD TIL ALLE” er en lokal forening stiftet i 2016 som et fødevarefællesskab med fokus på begreber som sundhed, bæredygtighed, integration og fællesskab.

Kongstanken er at imødegå sult og madspild ved, at man i fællesskab indgår i arbejdet med at samle, forarbejde, pakke og fordele den daglige mad.

Maden kommer via donationer fra lokale virksomheder.

“Det der før var de krumme agurker, dobbelte rodfrugter, nedfaldsfrugt og andre uduelige salgsvarer, bliver nu til en kasse sunde fødevarer til brug i medlemmernes egen husholdning. Ligeså den mad, der tidligere endte i affaldscontaineren i butikkerne fordi der kommer friske forsyninger i morgen”, lyder forklaringen på fællesskabets hjemmeside.

Du kan læse mere om projektet her: http://madtilalle.com/

Du kan også se følgende video om projektet:

Leave a Reply