Corona POP-UP vaccinationscenter på Gribskov Gymnasium

HELSINGE: Region Hovedstaden kommer forbi Gribskov Gymnasium med deres mobile vaccinationstilbud d. 8. september kl. 9.00-13.00.

I dette tidsrum tilbyder de vaccination uden tidsbestilling for elever, personale og andre interesserede. Man skal huske at medbringe sit sundhedskort. Vaccinationstilbuddet finder sted i lokale K13/K14.

Alle målgrupper er velkomne til at benytte tilbuddet. Der vil i udgangspunktet blive brugt Moderna vacciner, som er godkendt ned til 12 år. Personer uden danske cpr. nr. er også velkomne. De unge under 18 år vil blive spurgt, om de har orienteret deres forældre. Hvis eleverne er under 15 år, skal en forælder gå med.

– På gymnasiet håber vi, at vaccinationstilbuddet på skolen kan bidrage til at øge vaccinationsprocenten generelt. Siden vi startede igen efter ferien, har vi heldigvis ikke haft nogen elever eller ansatte, der er blevet smittet med COVID-19, og vi er lykkelige over, at vi er vendt tilbage til normale tilstande med masser af liv på skolen, skriver Gribskov Gymnasium i en udsendt pressemeddelelse.

Indsatsen er tiltænkt de elever (og andre), der ikke er startet på et vaccinationsforløb, og det er derfor som udgangspunkt 1. vaccination der tilbydes. Der planlægges pt. ikke med opfølgende besøg med tilbud om 2. vaccination, men man vil blive instrueret i at tage til et vaccinationscenter eller et lokalt pop-up tilbud til 2. vaccination efter 4 uger.

Mangler nogle 2. vaccination og er i et Moderna-forløb, vil vaccinationsteamet gerne tilbyde dem 2. vaccination.

Yderligere information om vaccination kan findes HER 

Skriv en kommentar

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

TV Nordkysten

Tip os!

Powered by Vejreti.com