COVID-19: Gilleleje får testcenter i Gillelejehallen

Gilleleje Hallen. Foto: Google Maps
Gilleleje Hallen. Foto: Google Maps
GILLELEJE: Region Hovedstaden har besluttet, at udvide testkapaciteten i Nordsjælland. Det betyder, at Gribskov får et nyt testcenter i Gillelejehallen. Testcenteret vil være åbent to dage om ugen, og forventes at åbne midt i maj.

Der nye Kviktestcenter bliver etableret i Gillelejehallen og vil holde åbent to dage om ugen. Kviktestcenteret forventes at åbne midt i maj. Det er CPH Medicals, som varetager opgaven.

”Vi har ikke alle detaljerne på plads endnu. Men jeg ved ,at CPH Medicals, som står for kviktestcenteret, ønsker at rekruttere lokalt her i Nordsjælland. Det er meget positivt. Derfor vil jeg opfordre alle til at holde øje med jobopslag til det nye testcenter og dele dem. Jo hurtigere, de kan bemande podestationerne i testcenteret, jo hurtigere kan de åbne,” siger borgmester Anders Gerner Frost i en udsendt, kommunal pressemeddelelse.

CPH Medicals åbner testcentre flere steder i Nordsjælland, hvilket betyder, at de sætter i gang med rekruttering af podere i hele området. Læs mere på CPH Medicals hjemmeside under ledige stillinger.

Leave a Reply