COVID-19: Nyt dødsfald på Bavne Ager: Personale bliver testet i dag

Tre beboere er nu afgået ved døden efter at være blevet smittet med COVID-19 på Bavne Ager. Nu skal alt personale testes. Tekst: David Abildgaard. Foto: Allan Andersen.

GRIBSKOV: OK-Fonden oplyser, at i alt tre personer nu er afgået ved døden efter at være blevet smittet med corona-virussen COVID-19. Dertil er ni beboere, samt fire fra personalet, testet positiv. Som en konsekvens er samtlige ansatte i dag, mandag, blevet bedt om at møde op til Corona-test foran hospitalet i Hillerød.

 

Ifølge OK-Fonden er yderligere en beboer afgået ved døden efter at være blevet smittet af COVID-19. Det bringer det samlede antal op på tre. OK Fonden, som driver plejehjemmet, oplyser, at det endnu ikke vides, hvorfra smitten er kommet, og at i alt ni beboere og fire fra personalet er blevet konstateret smittet med virussen.

De pårørende er alle orienteret. En beboer er blevet raskmeldt efter at have været smittet, det samme er to medarbejdere.

Ifølge Netavisen Gribskovs oplysninger er personalet i dag blevet bedt om at dukke op til testning i Hillerød, hvilket sker i et særligt opstillet telt på parkeringspladsen foran hospitalet. Også alle beboerne skal ifølge vores oplysninger testes ved en kommende lejlighed, hvornår og hvordan det skal foregå ved vi ikke.

Det er ikke lykkedes at hente en kommentar fra OK-Fonden inden udgivelsen af denne artikel. Vi opdaterer artiklen, såfremt det lykkedes at indhente yderligere oplysninger.

OPDATERING, 9. APRIL:
OK-Fonden oplyser, at det indtil videre kun er personale med symptomer, som er blevet testet for virussen. Alle beboere skulle være blevet testet i fredags, oplyser OK-Fonden.

Siden artiklens udgivelse er endnu en plejebeboer afgået ved døden. I alt har fire beboere dermed mistet livet efter at være blevet smittet med COVID-19.

OK-Fondens direktør, Ulrik Ahrendt-Jensen, oplyser til Ugeposten, at ansatte på Bavne Ager har oplevet chikane, blandt andet i et supermarked.

Skriv din kommentar her: