Damhus Biler politianmelder medarbejder: Han har ødelagt min forretning

Jovica Zurz, Damhus Biler, er nu klar til at betale pengene tilbage - Han har dem bare ikke, for en ansat er løbet med alle pengene, fortæller han til netavisen. Tekst: David Abildgaard. Foto: Privat.

HELSINGE: Ifølge indehaveren af Damhus Biler i Helsinge (indehaver har d.d. skiftet navnet til Krone Biler ApS, red.), Jovica Zurz, har den seneste omtale i netavisen medført, at hans forretning er ødelagt. Han fortæller, at han har politianmeldt en ansat for bedrageri, og at han ikke selv har modtaget så meget som en krone.

Det er tydeligt, at Jovica Zurz, læser op af et stykke papir, da han ud af det blå ringer til Netavisen Gribskov for endelig at give sin kommentar til den seneste udvikling.

– Jeg har en kommentar til Rikke (Hansen, red.), der påstår, at jeg var med under salget. Det var jeg altså ikke. Sådan noget svineri har jeg aldrig været med til. Min sælger har snydt mig og stjålet 195.000 kroner, indleder han og fortsætter oplæsningen.

– Nu er der flere utilfredse kunder, der henvender sig, men der er altid to sider af sagen, blandt andet til Danny Brunsgaard (se nederst i artiklen, red), der købte bilen uden garanti og som afhentningstilbud.

LÆS OGSÅ: FDM advarer: Vi ser jævnligt snyd på slutsedler fra bilforhandlere

– Som jeg har sagt til Rikke, så vil jeg overføre de 175.000 kroner, som blev overført for meget, og selvfølgelig skal jeg også have dokumentation i form af et forlig. Jeg har anmeldt det til politiet, så vi får den rigtige mand ind i det.

Hvordan kan det være, at du i går var iskold og sagde, at Gunner “hoppede på den” og ikke ville få sine penge tilbage?

– Det var, hvad sælgeren fortalte til mig, og jeg har fyret ham, fordi han har stjålet alle pengene.

Men han er jo ikke en ansat. Jeg kan se, at han er selvstændig med mindst to virksomheder på samme adresse som dig(Bomose Alle 13, red.).

– Han har været ansat af mig.

Kan du bevise, at han har fået en løn?

– Ja.

Når man ser på slutsedlen, hvor i skriver Damhus Biler, så kan man se, at CVR-nummeret nedenunder peger til Damhus Invest. Det sagde du sidste gang snart går konkurs?

– Det ved jeg ikke.

Gunner tror jo, at han har købt bilen hos Damhus Biler ApS, men hvis det i virkeligheden er hos Damhus Invest, så er det jo et stort problem for Gunner, såfremt den virksomhed som du siger går konkurs.

– Det er fordi, I har ødelagt hele min virksomhed med alle de kommentarer.

Jeg kan ikke forstå, at du er overrasket over reaktionen, når du gav os det svar sidst.

– Hvad mener du?

Jamen, når du ligefrem siger, at han “hoppede på den” og ikke får sine penge tilbage, så er det vel klart, at folk bliver sure på dig?

– Jamen, jeg er heller ikke overrasket og ved godt, hvorfor de er sure og gør sådan noget. Men jeg kan ikke fortsætte min virksomhed på den måde.

Det bliver nok svært.

– Det bliver svært, ja.

Netavisen Gribskov har ikke ved artiklens udgivelse modtaget dokumentation for, at medarbejderen har været en lønnet ansat i virksomheden.

Giv din mening til kende: