Dansk Folkeparti efter møde på rådhus: Der var ingen forhandlinger

GRIBSKOV: Ifølge Dansk Folkeparti var der ikke meget at komme efter på det møde, som den kommende borgmester inviterede alle partier til i dag på rådhuset. Mødet tog under en time, og der var ikke megen forhandling, lyder det fra Dansk Folkepartis formand Michael Rerup.

“Vi fik en sludder for en sladder. Vi spurgte til, hvilken aftale han har lavet med de andre, for den har vi stadig ikke set. Den vil de ikke slippe”, forklarer Michael Rerup.

Der var heller ikke meget at forhandle om, mener han.

“Bent påstår han nu vil tage en samtale med os en af gangen, men der holder vi tre borgerlige partier sammen, for vi ser ingen grund til, at vi skal tale med ham individuelt, forklarer han.

“Bent sagde tak for vi kom og sagde, han forventede vi blev enige i aften. Han ville høre til input, som han kunne arbejde videre med, så han kunne det brede samarbejde. Det dækker åbenbart ikke os. Havde han nu sagt, der var de og de pladser til rådighed, men ingenting kom han med. De andre var ikke villige til at give slip på noget som helst”, uddyber Michael Rerup, der derfor ikke forventer, at det brede samarbejde kan findes.

Det er ikke kort før artiklens udgivelse lykkedes at hente en kommentar fra Bent Hansen til, hvordan mødet gik. Heller ikke Konservatives Trine Egetved tog telefonen her til aften efter mødet.

RELATERET LÆSNING

Partier skal møde til forhandlinger i morgen på Rådhuset

 

Skriv en kommentar

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Tip os!

Powered by Vejreti.com