Dansk Folkeparti udvider grisefest med Messerschmidt og Kofod

GRIBSKOV: Dansk Folkeparti inviterer til et lokalt EU-debatmøde med deltagelse af blandt andet Peter Kofod og Morten Messerschmidt. Og tilmeldingen er så god, at formanden nu har bestilt et større telt.

Om det er grisen der lokker eller Kofod og Messerschmidt skal være usagt, men interessen for et debatmøde med helstegt pattegris er så stor, at partiet har måtte bestille et større telt.

– Vi har pt. 70 tilmeldinger, så det er flere end forventet, forklarer formand for den lokale gren af Dansk Folkeparti, Michael Rerup.

Debat-festen holdes på formandens grund i Vejby, hvor der er god plads. Det sker fredag d. 17. juli fra kl. 17 og på grund af det større telt, er der stadig plads til tilmeldinger.

Aftenen holdes af Dansk Folkeparti i Nordsjælland og er et lokalt EU-debatmøde med blandt andet partispidserne Peter Kofod og Morten Messerschmidt.

De vil fortælle om partiets holdning til flere EU-initiativer såsom hjælpepakker, EU-skatter, grænsekontrol, vores forbehold m.m. – herefter er der mulighed for at stille spørgsmål og deltage i en debat om EU.

Der vil også være musikalsk underholdning af Henrik Krogsgaard ved klaveret.

Vi du gerne deltage, så skal du tilmelde dig inden 9. juli af hensyn til bespisning. Det sker på mail: info@smrservice.dk.

STED: Rågelejevej 43, 3210 Vejby.
TID: Fredag d. 17 juli 2020 kl. 17.00.
ENTRE: Gratis, alle er velkomne.

Leave a Reply