Danske mesterskaber i boksning i Gilleleje Hallen

SPORT: I Gilleleje står nogle af Danmarks bedste boksere klar til at kæmpe i ringen om Danmarks Mesterskaberne, det sker fredag den 26. november til søndag den 28. november hvor Gilleleje bliver samlingspunkt for Danmarks bedste boksere, trænere og ledere, når Gilleleje Bokseklub, i samarbejde med Danmarks Bokse-Union, holder Danmarks mesterskaberne i boksning.Mesterskaberne er for dame- og herresenior, U19, U17 og U15 boksere.

Gilleleje Bokseklub har i mange år været en elite bokseklub i Danmark med et stort talentudviklings program. Klubben har gennem tiden udviklet boksere, der har vundet mange danske mesterskaber og nordiske mesterskaber. Og klubben har boksere, der har deltaget ved EM og VM-kampe, derudover er flere af bokseklubbens boksere blevet professionelle boksere.

Klubben er fortsat en udviklingshub for boksetalenter og har også i dag, flere boksere, der bokser om mesterskaber. Til november har de mulighed for at bokse om Danmarks Mesterskaber overfor deres hjemmepublikum.

I Danmarks Bokse-Union er de glade for at netop Gilleleje Bokseklub har meldt sig under fanerne for at arrangere dette kæmpe mesterskab.

– Det kræver et vist format og stort netværk for at kunne løbe sådan et arrangement af stablen. At afvikle denne storebegivenhed, er ikke kun et stort arbejde rent administrativt, men det er også noget derkræver hårdt arbejde i lang tid inden mesterskaberne’, udtaler Danmarks Bokse-Union i en udsendt pressemeddelelse.

– Gilleleje Bokseklub sætter alt ind på, at det bliver det flotteste danske mesterskabsstævne nogensinde. Vi vil sikre at publikum får en stor sportslig oplevelse med kampe af Danmarks bedste
boksere, hvor der i mange vægtklasser vil være spændende og tætte kampe. Gilleleje Hallen er rammen om mesterskabsstævnet. Hallen har tidligere vist at være optimal for afvikling af store boksestævner, med plads til et engageret og humørfyldt publikum. Det er altid en stor og sjov oplevelse at være vært for store boksestævner. Og jeg er glad for
at vi kan tiltrække afholdelse af DM til Gilleleje Hallen’, siger formand for Gilleleje Bokseklub, Thomas Møllenberg.

Talentsatsning, skal give medaljer
Traditionerne er store i Gilleleje Bokseklub. Bokseklubben er i disse år ved at opbygge en ny generation af lovende boksere. Talenterne fra Gilleleje Bokseklub, er et produkt af et fokuseret og målrettet talentarbejde. Trænerteamet har store forventninger til sine boksere, og forventer minimum et par danske mestre.

Gilleleje Bokseklub stiller med en række boksere til DM. To af dem er Sofie Rosshaug og Silas Gryholt. De er begge meget talentfulde boksere, disse to boksere skulle gerne stå med en guldmadalje efter mesterskaberne. Både Silas og Sofie er begge på landsholdet og har deltaget ved europamesterskaberne .

Lørdag er gallaaften
Lørdag aften er de danske mesterskabers gallaaften, her bokser Oliver Møllenberg sin 11. professionelle kamp som kommer til at gå over 8 omgange af 3 minutter, der bliver arbejdet på en stærk modstander som kommer til at udfordre Olivers flotte rekordliste. Udover Olivers professionelle kamp, bliver der 3-4 lokale kampe, samt kampe om det Danske mesterskab for herrer elite.

Til lørdagens galla stævne gentager vi succesen for år tilbage, her bliver der nemlig mulighed for at købe VIP pladser ved at bord tæt på bokseringen, hvor man får serveret højtbelagt smørrebrød, kaffe og kage, og der er selvfølgelig fri bar hele aften.

At afholde så stort et sportsstævne, som de Danske Mesterskaber, er en kæmpe opgave og ikke mindst en stor økonomisk risiko.

– Så er det nu dumt, eller dumdristigt? Vi mener det er risikoen værd, forklarer Thomas Møllenberg og oplyser at der er indgået en TV-aftale med SPORT LIVE

Skulle man være så uheldig at samtlige billetter er udsolgt, inden man nåede at få købt – så fortvivl ej for Gilleleje Bokseklub har indgået TV-aftaler om transmittering af Danske Mesterskaber med sportskanalen ̈SPORTLIVE ̈ SPORT LIVE har indgået distributionsaftaler med YouSee, Canal Digital, Stofa og Waoo. Kanalen kan vælges enten som tilvalgskanal eller i en bland-selv eller vælg-selv pakke – selvom et boksestævne med de mange lokale navne bedst opleves i Gilleleje Hallen.

 

 

Skriv en kommentar

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

TV Nordkysten

Tip os!

Powered by Vejreti.com