TV Nordkysten

Seneste artikler:

Powered by Vejreti.com

Danske Spil forudser tæt ræs om borgmesterposten

GRIBSKOV: Er du typen, der kan lide at spille på alt, så har Danske Spil nu åbnet for væddemål om, hvorvidt borgmester Anders Gerner Frost bliver genvalgt. Og det er mest sandsynligt, mener bookmakerne, der dog ikke har samme høje tillid til et genvalg i Gribskov som de har til borgmestrene i nabokommunerne.

Har du lyst til lidt ekstra spænding på valgnatten 16. november, så giver Danske Spil nu odds på borgmesterposterne i de danske kommuner. I Gribskov mener Danske Spil, at borgmesteren har en god chance for et genvalg og giver odds 1.72. Det betyder, at sætter du 100 kroner på Gerner Frost som borgmester efter valgaftenen, så modtager du retur 172 kroner og dermed et overskud på 72 kroner.

Bedre giver det at sætte pengene på en ny borgmester. Der er nu også mange at vælge mellem. Her får man 2 gange pengene retur.

I nabokommunen Hillerød står Kirsten Jensen (A) endnu stærkere til et genvalg. Her giver Danske Spil kun 1,45 gange pengene retur ved genvalg, mens modkandidaterne samlet får odds 2.55.

Stærkest i Nordsjælland står dog Helsingørs Konservative borgmester Benedicte Kjær. Her tør Danske Odds kun give 1,22 gange pengene igen ved et genvalg.

Du kan se flere odds ved at besøge Danske Spil: Odds på kommunalvalget 2021.

Vi opfordrer til, at man kun spiller for penge, man har råd til at undvære. Har du problemer med at styre spilletrangen, så kan Center for Ludomani være et godt sted at starte for at søge hjælp.

Skriv en kommentar

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Tip os!

Powered by Vejreti.com
Sponsorerede links