DEBAT: Åbent brev til Bent Hansen – nr 3

DEBAT: Hej Bent. Jeg skriver til dig, da jeg endnu ikke har hørt fra dig, jeg håber det skyldes travlhed og ikke fordi du ikke ønsker at snakke med de 2700 vælgere, som er i facebook gruppen Gribskov -lyt til borgerne.

Jeg kan se på din facebook side, du skriver “En snak over en kop kaffe, er mere værd end en email”, og det har du absolut ret i. Derfor er jeg at finde på rådhuset i morgen mandag fra kl 16-18 såfrem du skulle havde lyst til at byde på en kop kaffe. Jeg har faktisk sørget for et stort antal vælgere også vil være at finde, så du på en gang kan nå at snakke med en masse. Så håber selvfølgelig du er at finde på rådhuset.

Jeg kan forstå at i også har haft fat I Hr. Morten Messerschmidt for at prøve at få DF i Gribskov til at tiltræde konstitueringen. Kunne vi ikke godt blive enig om at poltikerne i Gribskov ved hvad der bedst for borgerne og ikke inde på Borgen? jeg håber også det er sådan I i Venstre Gribskov ser tingene, og ikke lader jer styre inde fra borgen.

i dag har jeg selvfølgelig også et par spørgsmål:

1.Du skriver i valgkampen. “Det røde flertal i byrådet lover vælgerne guld og grønne skove” Så nu når du har allieret dig med dem, og de skal have noget politik igennem, skal vi så have skattestigninger?

2.Du skriver i valgkampen at de røde afviser brug af private leverandører til de forskellige opgaver, og de bla. ønsker at hjemtage Vej og Park. Hvad skal vi så forvente nu? i ønsker udlicitering, imens jeres “flertal” i rød blok ønsker hjemtagelse. Det ser for mig meget svært ud at for jer at få gennemført jeres politik. Hvordan vil i klare dette?

Så vil jeg også lige citere jer for en af jeres valgløfter:
“Vores opmærksomhed skal være fuldt rettet mod alt, hvad der tjener borgernes ve og vel bedst. DET VENSTRE DU KENDER”

Jeg er måske ikke helt enig i, at det netop er det i gør lige nu.

Jeg ønsker dig en dejlig søndag.

Med Venlig Hilsen

Morten Brendstrup
Stifter af facebook gruppen Gribskov -Lyt til borgerne.

Skriv en kommentar

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Tip os!

Powered by Vejreti.com