Seneste nyheder:

TV Nordkysten

Powered by Vejreti.com

DEBAT: De tavse tvillinger og Musik I Lejet

DEBAT: Det må nu være klart for enhver, at det er de samme personer som manipulerer rundt med de tilknyttede foreninger og firmaer omkring Musik i lejet, Good Boys Agency, Kultur i lejet etc. etc.

Det undrer mig meget, at ejerne (tvillingerne) eller bestyrelsen ikke tager til genmæle, og i det mindste bare besvarer de mange spørgsmål, som vi nu sidder tilbage med. Det hele er vel iscenesat for, via udnyttelse af Gribskov Kommunes velvilje til “kultur”, at opnå momsfrihed – og selvfølgelig kommerciel gevinst i egne lommer.

Min personlige opfattelse af Musik i Lejet har virkeligt taget en drejning efter alle disse pinlige afsløringer. Jeg ville have det rimeligt skidt med at vise mig i byen, hvis jeg havde noget som helst med den festival at gøre.

Hvor er Gribskov kommune i denne sag? Det kan vel ikke være rigtigt, at vores skattekroner indirekte går til at forsøde arrangørernes tilværelse. Jeg tænker her på, at Gribskov Kommune i nok 8-9 år har subsidieret Musik i Lejet, fordi deres regnskaber så sløje ud, og som åbenbart stadigvæk giver Musik i Lejet gratis huslejefrihed på parkeringspladsen?

Janna Truelsen
Hovedgaden, Tisvildeleje

RELATERET LÆSNING:

Evaluering: Musik i Lejet må ikke blive større (5. oktober 2017)

Non-profit? Stiftere står til at score kassen på Musik i Lejet (19. maj 2018)

Festivalformand: Der er intet unormalt her (19. maj 2018)

Politikere kræver svar: Hvad sker der i Musik I Lejet? (20. maj 2018)

Royal og Carlsberg til festivalformand: Hvilken risiko? (24. maj 2018)

Festival-stifter i flyverskjul: Snak med foreningen (25. maj 2018)

Musik I Lejet boykotter Netavisen: Ikke flere spørgsmål, tak (26. maj 2018)

Seneste nyheder:

Tip os!