DEBAT: Det nødvendige nej

DEBAT: Det kan godt være at kommunen fattes penge, igen. Det kan også godt være at det er helt nødvendige besparelser, der igen skal forringe Gribskov borgernes hverdag. Men der må lyde et højt og nødvendigt nej til, at småbørn igen skal betale for de voksnes fejl.

Her må den politiske prioritering ikke blot bestå af en bredspektret spareøvelse med lige dele procentsatser til alle udvalgsformænd. Her må den politiske prioritering vise sit værd. Den nødvendige politiske prioritering af vores børn. De har ingen mulighed for at sige nej selv.

Når der i Gribskov er 12 små børn under 3 år og op til 6årige pr. een eneste voksen, har vi ikke værdierne i orden mere. Hvis en kvinde levede alene i et hus med 12 småbørn, ville alle alarmklokker ringe.

Derfor må der lyde et klart og tydeligt Nej til at lade sparerunden ramme vores børn igen og igen. Hav det nødvendige politiske mod til at give til børneområdet nu, i stedet for at tage. Hele valgkampen hvilede på dette udsagn. Samtlige udvalgsformænd og kvinder stod bag dette. Nu må det ske.

Og så må det koste lidt ekstra hos de andre udvalg. Jeg håber at samtlige vil udvise mod og handlekraft vil tage det nødvendige tunge læs, og finde de sparede penge til Børneudvalget. Det er nu I skal hylde barndommen og det vise det nødvendige politiske mod.

Maud Margrethe Pedersen
Alternativet
Giv din mening til kende: