DEBAT: Endelig bliver Hillerødmotorvej en realitet

Fra venstre ses: Michael Thomsen, Halsnæs - Klaus Markussen, Hillerød - Bent Hansen, Gribskov - Karsten Längerich, Allerød samt Hans Andersen folketingsmedlem. Foto: Presse/venstre.
DEBAT: Det er med stor glæde, at vi kan konstatere, at det nu endeligt ser ud til at Hillerødmotorvejen bliver til virkelighed efter at regeringen har offentliggjort deres udspil. En færdiggørelse af dette projekt vil helt sikkert have meget stor betydning for udviklingen i Gribskov kommune. 


Som situationen er nu, er transporttiden for pendlere og virksomheder alt for uoverskuelig for mange, så dette tiltag vil helt have positiv effekt for bosætning og beskæftigelse i Gribskov.

Torsdag morgen mødtes jeg på broen ved Allerød, hvor motorvejen for nuværende ender, med meget tilfredse Venstrefolk fra de kommuner i Nordsjælland som har set frem til denne udvidelse i mange år.

Ja vi ved naturligvis at det vil tage endnu nogle år, inden vejen er færdigbygget, men som det ses er alle Venstres repræsentanter klar til 1. Spadestik.

Bent Hansen
Borgmesterkandidat (V)
Benha@gribskov.dk
M: 21287221

1 KOMMENTAR

  1. Kunne man så forestille sig at de 2 rundkørsler også bliver lavet om og motorvejen ført videre. Og tænk hvis de kære lokal politiker kunne arbejde på at få motorvejen ført helt frem den den nye omfartsvej mellem Græsted og Gilleleje. Hmmm, det sker nok ikke, det er nok for meget forlangt af Helsinge fikserede lokal politiker i Gribskov.

Leave a Reply