Seneste nyheder:

TV Nordkysten

Powered by Vejreti.com

DEBAT: Erhvervslivet skal styrkes i sin udvikling

DEBAT: Erhvervet skal forsat styrkes i Gribskov, herunder de erhvervsarealer der er til salg i Helsinge og Græsted kan nemt udvikles i forbindelse med den ny planlov. I Helsinge er der meget erhvervsjord som udbydes, bl.a. områder ved Bomose Allé, hvor der er udviklingsmuligheder.

Det er vigtigt at gå i dialog og skabe en kontakt, så snart der virksomheder, der viser de er interesseret for områderne, derfor er det vigtigt at fastholde Erhvervscenteret, hvilket der i det netop indgået budgetforlig er afsat midler til.

Med Tofteområdet har Helsinge en fantastisk mulighed for at tiltrække virksomheder, evt. butikker, hvor det drejer sig om pladskrævende varesortiment, som nemt kan placeres på de arealer. For mig handler det om at sikre den vækst, der skal til for at holde på de arbejdsplader der er i dag, men også at kunne skabe flere.

For erhvervslivet og detailhandlen i Helsinge midtby er det vigtigt, de også bliver hørt om, hvordan de ser Helsinge i fremtiden og udviklingen i Helsinge Midtby, og Tofte-området, jeg ser gerne at der holdes 2-3 årlige møder med Erhvervslivet i tæt samspil med de respektive nedsatte politiske udvalg, herunder Plan & Miljøudvalget.

Jeg er glad for, at vi nu er kommet et skridt videre med både Tofte, men så sandelig også Helsinge Midtby, med bl.a. Realdania om, hvordan Helsinge Midtby kan udvikles, og gøres mere attraktiv.

Det glæder mig også, at vi i denne byrådsperiode har fået udformet en ny lokalplan for Stæremosen i Gilleleje (Gilleleje Erhverspark), som er blevet revideret i forhold til den gamle lokalplan, som satte begrænsninger i forhold til nye og nuværende virksomheder, det er godt vi har fået nye muligheder med den nye planlov.

Dertil kommer at Gribskov Kommune selvfølgelig heller ikke har nogen dækningsafgift. Alt sammen en styrkelse for erhvervet i Gribskov Kommune, som skal forsætte, også i den nye byrådsperiode.

Brian Lyck Jørgensen (O)
Dansk Folkeparti
Byrådsmedlem og kandidat

Facebook
Twitter
LinkedIn

Seneste nyheder:

Tip os!