DEBAT: Fokus på bredest mulige samarbejde i konstituering

DEBAT: – Vi har indgået en meget bred konstituering med en række partier som peger på Venstres spidskandidat som ny borgmester. Det er vi stolte og ydmyge omkring, skriver Venstre i en udsendt pressemeddelelse.

For Venstre har det været afgørende at Venstre skulle have et stærkt mandat fra borgerne i Gribskov. Dernæst at etablere et så bredt samarbejde som muligt bag en kommende borgmester i Gribskov.

Med 15 af kommunens 23 mandater bag en ny Venstre-borgmester vurderer vi, at grundstenen nu er lagt for et godt og bredt samarbejde i byrådet. Til gavn for borgerne i Gribskov.

Vi vil dog også understrege, at vores dør er altid er åben for partier der vil tage ansvar og deltage i det brede samarbejde. Derfor inviterer vi selvfølgelig også de partier der lige nu står udenfor til at komme med ind i samarbejdet, hvis de vil det.

For os har fokus hele tiden været på at sikre det bredest mulige samarbejde i byrådet. Og det mener vi afgjort, at vi gør med den nuværende konstituering.

Vi har både i konstitueringsforhandlerne og i den proces, der nu kører, været åbne over for at få De Konservative og de andre blå partier med i samarbejdet. Vi arbejder nu med at formulere den borgerlige-liberale politik, som vi ønsker at føre i kommunen.

Bent Hansen
borgmesterkandidat

Christina Lund
Formand for Venstre i Gribskov

4 Comments

Dorthe Normann
20. november 2021 at 8:53

Hmmmm – jeg synes det virker meget underligt at den kommende borgmester Bent Hansen, fortsat er i flyverskjul og blot sender den samme pressemeddelelse ud gang på gang.
Bent Hansen har tidligere meldt ud (på sms til Netavisen!) at han først skulle holde møde med sit bagland inden han ville komme med en offentlig forklaring på konstitueringsaftalen….. et møde som åbenbart har fået 7 bestyrelsesmedlemmer til at trække sig!!!!
Det er bekymrende, hvis en borgmester graver sig ned og praktiserer “radio-tavshed” når der er modstand/indsigelser fra borgerne over de beslutninger som træffes.
Tror desværre at det vil blive hverdagskost de næste 4 år.

Jørgen Flyr
20. november 2021 at 8:34

BARE BRYSTER OG BORGMESTERPOSTEN
Trine Egedved har allerede inden valget udråbt sig selv som borgmester, jvf. Nyborgmester.nu kampagnen. Det er utroligt eftersom Konservative i forvejen kun havde et mandat. Hvad mon er forklaringen på den konservative fremgang – er det en veltilrettelagt pressekampagne, der har fået skruet stemningen for højt op. For Konservative har da ellers haft flere skandalesager kørende på landsplan. Herunder med sexkrænkelser der til sidst fik blev Naser Khader afgang med exit ud af partiet. Hvorfor er det så ikke sket med Trine Egetved der for fuld udblæsning trak blusen ned på sin kvindelige venstrekollega, og hvor anden konservativ fik taget foto af brysterne. Var det et planlagt overgreb? Er krænkelser helt i orden når det ikke er en mandlig politikker, der krænker? Hvad med hensyn til ofret,? Trine Egetved har henvist til at der er blevet udført en advokatundersøgelse. Har denne frikendt Trine Egetved og fundet krænkelsen kan gemmes af vejen i bagatelafdelingen? I såfald forstår jeg ikke hvorfor at advokatundersøgelsen ikke er blevet offentliggjort for længst. De Konservative og Venstre har sidste par måneder ihærdigt krævet Sms-Mette Frederiksen til regnskab for sletning, og krævet at få de for længst slettede sms’er genskabt og frem i lyset. Lad os i denne lokale sag undgå hykleri og få advokatundersøgelsen lagt frem.
Sexuelle krænkelser hører ikke hjemme i politik.

Allan Nielsen
19. november 2021 at 17:40

Citat : “Vi arbejder nu med at formulere den borgerlige-liberale politik, som vi ønsker at føre i kommunen.”
Når du engang er færdig med din trylleformular, Bent Hansen, kunne du så ikke slå på tråden til Jakob Ellemann Jensen og Søren Pape Poulsen, som tilsyneladende ikke kan få de røde til at føre borgerlig-liberal politik på Borgen.
Glæder mig til at høre, hvordan du endegyldigt får bugt med socialisterne – vil du omvende dem med din lynende intelligens eller æde dem op indefra som en dødelig virus ?
Vort stakkels demokrati har brug for visionær nytænkning, når nu moral er blevet så håbløst old school.
Held og lykke med projektet

Søren Weihrauch
19. november 2021 at 10:52

Bent Hansen og Venstre i Gribskov (nåå nej – det eksisterer vel knapt nok længere)

Du kan jo glæde dig over at du har vælgerne bag dig – dog nok så langt bag dig at du har tabt dem af syne.
Det bliver en sælsom bizar oplevelse at se Venstre i Gribskovs dødedans frem til næste KV.

Skriv en kommentar

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Tip os!

Powered by Vejreti.com