DEBAT: Har vi de rigtige politikere i Gribskov?

Grafik: Netavisen Gribskov.

DEBAT: Svaret må nok være et stort NEJ. Det har i utroligt mange år været stort set de samme mennesker som har kørt denne kommune i sænk. Vi trænger i den grad til fornyelse af både politikken der er ført og ikke mindst en udskiftning af de bestående politikere.

Utilfredsheden hos borgerne har aldrig været større end den er i øjeblikket, daglig kritik af ældrepleje, børns vilkår i skoler og institutioner, dårlig vedligeholdelse af veje og stier, dårlig service i forvaltningen, besparelser hele vejen igennem undtaget politikerne selv som ikke deltager i besparelserne, tværtimod så bruger de løs til lønforhøjelser og – som man kalder det – ”inspirationstur” til Bornholm til kr. 110.000- alt imens fru Hansen søler til i våde bleer.

Til trods for at politikerne allerede i 2018 vidste at kommunekassen var ved at være tom, besluttede vores borgmester at lønforhøjelserne til byrådsmedlemmer skulle gennemføres med 1,4 mio. pr år, der skulle laves nyt borgmesterkontor – uvist til hvilket beløb, borgerservice skulle moderniseres og da borgmesteren kom i mindretal lavede han tre nye udvalg som kom til at koste skatteborgerne ca. 1 mio. Samtidig havde man tyvstjålet ca. 13 mio. fra ældrepuljen og puttet dem i kommunekassen, puljen var i alt på ca. 19 mio, plus man lavede besparelser på ældrepleje på omkring 10 mio.

Vi har i denne kommune i mange år levet i samkvem med utroligt egoistiske politikere og embedsfolk som i deres egen egoistiske tro mener, at det de udfører er det rigtige, men det har desværre vist sig, at disse mennesker har bragt flere borgere i menneskelige, psykiske og økonomiske problemer uden at tage ansvar for dette, samtidig med at det har været på randen af kriminalitet. Inhabilitet har ligeledes præget nogle byrådsmedlemmer, hvor man populært sagt har lavet lokumsaftaler til skade for eksempelvis Gillelejes bymiljøs fremtræden og udelukkende har taget økonomiske hensyn.

Om to år skal der vælges nyt byråd, og det er mit håb, at der vil melde sig nogle nye kompetente borgere til at styre denne kommune ud af det økonomiske kaos og vil befri os fra byrådsmedlemmer, der politianmelder kritiske borgere, men som samtidig vil have respekt for at borgernes penge bliver brugt på forsvarlig vis hvilket ikke har været tilfældet i de sidste 6-8 år.

Jørgen Hasselkjær
Ahornstien 15 D, 3250 Gilleleje

Skriv din kommentar her: