DEBAT: Himmelråbende forskelsbehandling på byggesager – Nogle må det hele

Grafik: Netavisen Gribskov.
DEBAT: Kære borgmester, jeg finder det himmelråbende at borgere bliver afkrævet byggesagsbehandling af mindre drivhuse som kunne klares med en BBR-opdatering da der ingen byggetekniske krav er til disse. Samtidig lukker din planudvalgsformand øjnene for en ulovlig byggeplads-indretning, ved kulturhavnen, med risiko for tilskadekomne og nu er der tilsyneladende også biludstilling?

Ulovlige musikarrangementer på Bistro3 i Gilleleje, planklagenævnet har en gang erklæret restauranten i strid med lokalplanen, naboklager syltes.

RELATERET LÆSNING: Ny dispensation: Bistro No 3 i Gilleleje får tre år mere

Ulovlige arrangementer i det Hvide hus, væsentlig flere koncerter end ansøgt og støjklager fra naboer bliver syltet, manglende brandredegørelse, ingen parkeringsarealer i forhold til antallet af gæster, manglende sanitære forhold i henhold til antal af gæster mm.

LÆS OGSÅ: Byrådspolitiker melder borger til politiet for injurier på Facebook

FIK DU LÆST: Frustreret sommerhusejer i kamp mod kommunen: Hvorfor skal det være så bøvlet?

Men der er tilsyneladende forskel på folk.

Ricky Berner
Ingeniør/brandrådgiver
Fmd., foreningen ‘Pas På Gilleleje’

1 KOMMENTAR

  1. Hvis kommunen har “afkrævet byggesagsbehandling” fra en borger, er det fordi borgeren har søgt om tilladelse i stedet for blot at anmelde byggeriet. Det er en fejl begået af borger – ikke kommune. Så din argumentation omkring forskelsbehandling falder til jorden, hvis det er det eneste eksempel du har.

Leave a Reply