TV Nordkysten

Seneste artikler:

Powered by Vejreti.com

DEBAT: Hjælp os med at bevare Rostgårdsvej

DEBAT: For os i Blistrup er udskolingen på Rostgårdsvej det klare valg. Min datter er startet i år og er så glad for sin nye skole/klasse.

Det har stor betydning, at de store børn er samlet på egen matrikel. De elsker deres skole og er trygge fra start. Den er ikke for stor, de kan overskue den, de er sammen med andre unge, og der er en rigtig god stemning.

Som forældre er jeg så lykkelig for at min datter går der. Hun kom fra Blistrup og vi var lidt usikre på det nye – helt uden grund. Rostgårdsvej har en fantastisk leder, de bedste lærere og de skønneste elever. Og havde den ikke været der, ved jeg faktisk ikke om valget var faldet på Gilleleje. Jeg vil så inderligt bede til at politikerne tænker sig godt om. Og det har STOR betydning for, hvordan vi stemmer! Det er fint, at der skal renoveres/ tilbygges på Parkvej, men ikke på bekostning af noget der allerede fungerer.

Læs også: Underskriftindsamling skal bevare udskoling på Rostgårdsvej

Udover alle de nævnte kvaliteter har det en stor betydning, at børnene fra både Parkvej og Blistrup starter på en fælles ny skole på Rostgårdsvej, så ingen føler, at de blot bliver sluset ind på de andre elevers skole.

Vi har været meget igennem i Blistrup med ændringen i skolestrukturen, men nu har vi med Rostgårdsvej en løsning der fungerer. Hvis Rostgårdsvej nedlægges kan jeg være bekymret for, hvad det på sigt betyder for Blistrup skole. Vil nogle vælge hele forløbet på Parkvej? vil andre vælge Blistrup skole fra helt fra starten og se efter andre muligheder?

Derfor opfordrer jeg alle i Blistrup – og i Gilleleje til i de kommende uger, at bakke op om kampen for at bevare Rostgårdsvej.

Katrine Hildegard Bjerre
Bjørn Andersensvej 61, Blistrup

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Tip os!

Powered by Vejreti.com
Sponsorerede links