DEBAT: Hvad vil vi med Gilleleje?

VALGDEBAT: Jeg er fra Gilleleje, og hvad vil vi med Gilleleje, og vores byer i Gribskov kommune? Jeg har i mere end 20 år været detailhandelsdrivende i Gilleleje og har på nært hold fulgt udviklingen i både Gilleleje og kommunen som helhed. Her har nogen klaret sig bedre end andre.

Vi har i Gilleleje gennem de senere mange år formået at øge besøgstallet til byen, til gavn for både erhverv og velfærd, ifht øget skattekroner i kommunekassen.

Nu er turen kommet til, at vi sætter fokus på udviklingen af byen, så den opleves som et rart sted at bo, og ligeledes en god oplevelse at besøge.

Hvilken profil er der vi ønsker for Gilleleje? Er det en som mange, eller er det en videre udvikling af den profil vi har i dag, og har arbejdet længe hen imod?

Jeg er ikke af den opfattelse, at byens profil alene skal defineres af dagligvarebutikker, eller ejendomsinvestorer med diverse filantropiske projekter, men i højere grad skal defineres af byens autencitet, i et sammenspil mellem vores smukke havn og natur, vores kunstelskende borgere, og en specialhandel, der netop gør, at Gilleleje er noget helt særligt.

Og det skal vi værne om!

De mange daglige besøgende kræver at vi får set på vores trafikale forhold, herunder adgangen til byen, samt parkeringsforhold til de glade gæster, som besøger byen om sommeren.

Torvet i Gilleleje er et naturligt samlingspunkt for midtbyen, og Gilleleje by har ikke en størrelse hvor vi har råd til, at decentralisere vores bycentrum, ved at placere dagligvarehandlen i udkanten af bycentrum.

Vi skal værne om vores handel, ved at handle lokalt, støtte foreninger, kunst som idræt, vi skal lægge vores penge på havnen, og vi skal møde hinanden med et smil!

Henrik Magelund
Byrådskandidat, Nytgribskov

1 Comment

Anders Pervill
17. november 2021 at 11:05

Her på dagen efter valget, tror jeg at der er mange der ånder lettet op ved at en person med en så underlig tankegang som dig, ikke kommer i byrådet, og i særdeleshed de underlige parti du er medlem af, har haf et katastrofevalg.
Tak fordi at i kvajede jer så eklatant som i gjorde…

Skriv en kommentar

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Tip os!

Powered by Vejreti.com