DEBAT: Hvorfor lyver du, Sisse?

(Debat/Læserbrev - Modelfoto: Pixabay)

DEBAT: Politikere og journalister er blandt de erhverv befolkningen har mindst tillid til. Den holdning gør formanden for Børneudvalget, Sisse Krøll fra NytGribskov, alt for at holde fast i. Formanden lyver og drejer nemlig fakta efter eget forgodtbefindende.

På et forældremøde i Langdraget d. 8/10 kom det nemlig frem, at forældre havde kontaktet formanden med spørgsmålet “hvorfor lukke Langdraget?”

Hertil svarede formanden, at det måtte de tale med forældrebestyrelsen om, da det var dem, der traf valget.
Men Sisse, det er lodret løgn. Beslutningen om at lukke Langdraget blev taget af centerchef Anne Steffensen, som over for netop forældrebestyrelsen har gjort det klart, at det var hendes beslutning, og derfor skulle berørte forældre kontakte hende.

Hvorfor har du behov for at sværte en frivillig gruppe forældre til?

Det var desværre ikke aftenens eneste bombe. Dagtilbudslederen kunne nemlig berette, at hun havde dobbelttjekket de omdiskuterede børnetal, som vi har debatteret en del. Og hun kunne give os medhold i, at det drejer sig om flere end 12 børn!

Meldingen lød på 20 vuggestuebørn med opstart i perioden januar til august 2019. Og alene i den her uge var der indmeldt to børn fra tilflyttere. Hun fik tallene verificeret i administration, men sjovt nok med en indrømmelse efter, at jeres beslutning om en lukning af Langdraget var meldt ud.

Og må vi spørge direkte; blev det Langdraget, fordi der allerede er en køber til grunden? Vi håber, at mange flere forældre vil begynde at stille spørgsmålstegn ved den her beslutning.

Mvh
Camilla Bøggild
Christian Jørgensen

Vinkelvej 5
3250 Gilleleje

Giv din mening til kende: