DEBAT: Lad os bruge kommunens vinter-penge til at rense grøfter

Grafik: Netavisen Gribskov.

DEBAT: Ingen sne og frost, men vand, vand og atter vand. Vi ser alle i øjeblikket meget store mængder vand overalt hvor vi færdes.  Veje, indkørsler og grøfter er oversvømmede og regnvandet kan ikke løbe væk til stor gene for lodsejere, cyklister og billister. Et faktum er også at veje bliver ødelagt, så vi så senere skal betale en kæmpe regning for at udbedre disse skader.


Samtidig er vi i den situation at sne og frost i denne vinter nærmest er afskaffet. Dette bevirker at vi ikke får opbrugt budgettet til vintertjeneste i kommunen. I samme forbindelse tales der ofte om nødvendigheden af klimatilpasning, hvilket ofte blot er er et spørgsmål øget fokus på vedligehold.

Venstre har derfor foreslået at nogle af pengene der er “til overs” fra vintertjeneste skal anvendes til oprensning af grøfter og rørføringer langs vejene således at vi kan få indhentet noget af efterslæbet på dette område. 

Vi håber derfor at vi kan få opbakning til dette forslag i byrådet og at vi sammen kan få aftalt et beløb og en hurtig handlingsplan.

Knud Antonsen og Bent Hansen
Byrådsmedlemmer, Venstre

Skriv din kommentar her: