DEBAT: Logikken og traditionerne skal tilbage

Græsted Revyen er stærkt presset på sin eksistens af COVID-19 krisen. Foto: Allan Andersen.
DEBAT: Kroer i eksempelvis Ganløse og Græsted, som er tilholdssted for revy, er nogle af de mange lokale kultursteder, der holdes i et jerngreb af regeringens ulogiske restriktioner. Derfor er deres ejere de seneste uger er stået frem i medierne, og jeg har selv talt med dem.

På Ganløse Kro må der være 150 spisende gæster – næse mod næse og skulder ved skulder. Men når folk vender næsen samme vej mod revyscenen, må kun halvdelen være der.

Det er simpelthen så ulogisk, at man ikke ved, om man skal græde eller grine af det. Men der er absolut ingen grund til at grine, for restriktionerne dræber kulturlivet. Lokale kultursteder bløder i sommervarmen, mens ministrene holder fri.

Steder som Græsted Kro og Ganløse Kro risikerer at bukke under, fordi der ikke kan findes penge til næste års produktion på grund af de meningsløse restriktioner. Det er dybt uholdbart.

Mette Thiesen, Nye Borgerlige. Foto: Presse.

Derfor mener jeg og Nye Borgerlige, at de ulogiske og åndssvage restriktioner skal skrottes. Regeringens jerngreb skal stoppes, så danskerne kan få deres frihed og traditioner tilbage.

Mette Thiesen,
Medlem af Folketinget, Nye Borgerlige

Leave a Reply