DEBAT: Mange ting skal blive bedre i et nyt byråd

DEBAT: Frit valg er det vigtigste valg for de fleste, når det kommer til stykket. Ingen bryder sig om at andre bestemmer, hvad du skal gøre med dit liv i længden. Det gælder særligt, når du har brug for at få hjælp fra kommunen som ung, ældre, handicappet, syg, eller hvis du bare har været uheldig. Selvfølgelig skal fællesskabet og loven respekteres hele tiden. Frit valg handler ikke om at enhver kan gøre, hvad der passer dem. Det handler om, at du skal have lov til at leve dit liv hele livet.

Når kommunen leverer service til borgerne, så handler det om at du som borger ikke kun har et valg – kommunens valg! Du skal kunne vælge, hvad du vil spise og hvor du vil bo som ældre plejekrævende borger, eller hvor du vil have dine børn til at gå i skole, eller hvordan du vil arbejde, eller hvordan du som handicappet vil indrette din tilværelse. Pengene skal følge borgeren, og der skal være et godt kommunalt tilbud samtidig med at private også skal kunne give dig den frihed, du ønsker.

Dette handler om kommunen og respekten for den enkelte borgers valg. Men det handler også om dig! Vi skal forlange lidt mere af kommunen, fordi vi tør kræve lidt mere af os selv. Det er i den frihed, at det ægte fællesskab vokser.

I Venstre vil vi arbejde for et Gribskov for borgerne. Det skal indeholde, at vi skal passe ekstra godt på børn og unge samt de svage borgere, og vi skal passe på vores grønne kommune sammen, og at vi skal udvikle os med bosætning og arbejdspladser i en forbedret infrastruktur. I Venstre siger vi : ”mere frihed – flere muligheder”.

Kim Valentin
2. viceborgmester, Venstre
Medlem af folketinget

4 Comments

Allan Nielsen
19. november 2021 at 16:17

I Venstre siger vi : ”mere frihed – flere muligheder”.
Det skal jeg da lige love for at Venstre levede op til efter valgnatten, da Bent Hansen besluttede sig for at føre socialistisk politik.
“der’ ingen bånd, der binder mig” tra la la la

Jes E. Freisner
15. november 2021 at 21:02

Helt enig Kim.

  Jørgen Flyr
  16. november 2021 at 12:47

  Mere frihed for dem der har pengene
  – til privatskolerne når folkeskolerne udsultes
  – til privathospital når der er kø på suæygehusene
  – til private pasningsordninger når en pædagog må
  klare 28 børn
  Venstres udliciteringsvanvid i Gribskov og Farum er sket på bekostning af andre, ikke som et alternativ for alle.

Jørgen Flyr
15. november 2021 at 19:40

STEMMESPIL
Valentin deltager kun i hvert 3. møde i byrådet, alligevel genopstiller han. Det er ikke meget bedre end byrådsmedlemmer der skifter parti efter valget.

Skriv en kommentar

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Tip os!

Powered by Vejreti.com