DEBAT: Så er der dømt social dumping

(Foto: Allan Andersen)

DEBAT: Hvis man skal tage det Konservative Gribskovs forslag seriøst, efter gårsdagens plastikmareridt vedr. knuste kantpæle på flere vejstrækninger i Gribskov kommune, så er der dømt social dumping.

Den udbredte manglende moral blandt de borgerlige partier her i Gribskov, hvor ledige skal pålægges ansvaret for at vores kommune skal fremstå rengjort, er igen et direkte angreb på den danske model. Det er for mig at se hele holdningen til ledige, den er helt gal med her i Gribskov kommune.

Som tidligere nævnt i flere læserbreve, har jeg slået i bordet for et hold fastansatte, som hele året opsamler den enorme mængde affald, som efterlades i den storslåede natur, Gribskov består af. Det kræver ordnede løn og arbejdsforhold, hvis man ønsker, at der skal ske en forandring som i bedste fald lever op til de forpligtelser, der er sat tidligere, mht. at brande kommunen som værende grøn og indbydende.

Nu er nytteindsatsen igen i spil, og det vides med sikkerhed, at der er tale om primært unge under 25 år på offentlig forsørgelse, som skal stå for skud.
Det undrer mig, at denne lille del altid skal stå for skud og misbruges til social dumping. Det ville derimod glæde mig, hvis den selvsamme gruppe i stedet for blev tilbudt uddannelse, så vi ikke behøver at tænke på udenlands arbejdskraft.

Det er en misforståelse, hvis nogle fra de politiske partier i Gribskov render rundt i den tro, at frivillige og kommunens skoleelever sætter niveauet for den grønne profil, Gribskov kommune har valgt at have.

Vi har 25-30 km kyst, Kongernes Nordsjælland, vores enge og skove og bybilledet i særligt Helsinge har et helt anderledes behov, men det gøres der ikke noget for at leve op til, med mindre man angriber den danske model, som der nu lægges op til af De Konservative i Gribskov kommune.

Peter M. Otzen.

Skriv din kommentar her: