Seneste nyheder:

TV Nordkysten

Powered by Vejreti.com

DEBAT: Selvfølgelig skal vi også have lejeboliger

VALGDEBAT: I mandags vedtog et bredt flertal i Byrådet, at der skal bygges nye 120 lejeboliger og 40 ejerboliger i midten af Helsinge i et nyt stort projekt. Samtidig skal der også bygges lejeboliger i Gilleleje.
 
Vi bakker fuldt op om disse projekter. Vi anerkender, at familiestrukturer ændrer sig og mange oplever f.eks. at blive skilt, for derefter at stå med en behov for en lejebolig i en periode af livet, hvor man ikke har mulighed for at gå ud og anskaffe sig en ejerbolig. I øjeblikket bor rigtig mange af disse fraskilte par i lejede sommerhuse rundt omkring i kommunen. 
 
Ifølge Boligselskabet Nordsjælland er der allerede 200 på venteliste til en lejebolig i Helsinge, så det er ikke et kunstigt behov, der her opfindes. Det er et reelt behov for rigtig mange mennesker. Byggeriet bliver en fin blanding af mindre og større lejligheder, så området lige midt i Helsinge vil tiltrække forskellige typer familier. Familier som vil være med til at skabe liv og handel i Helsinge.
 
Plan- og miljøudvalget skal nu i dialog med bygherre omkring udtrykket og arkitekturen på byggeriet, så det bliver moderne og passer ind i Helsinge.
 
Vi har brug for at få nye boliger i Gribskov Kommune. Nu begynder vi med boliger i Helsinge og Gilleleje, og snart bliver vi også klar til at gå i gang med den store udstykning i Helsinge Nord. Her vil der komme masser af nye ejerboliger, som er noget vi også synes er meget vigtigt.
 
Jesper Behrensdorff og Trine Egetved
Det Konservative Folkeparti

Seneste nyheder:

Tip os!