DEBAT: Tillykke til idrætten i Gribskov

KV 2017: Tidligere i denne byrådsperiode blev springcenteret indviet, og søndag blev den tidligere hal ved tofteskolen indviet til kampsportscenter, dermed er flere af de søsatte skibe i Gribskov kommet i havn.

Jeg syntes det er en styrke, at vi i Gribskov satser på idrætten og samtidig sørger for de gode vilkår, der skabes. Dette ser man også tydeligt i de fremtidige budgetter, hvor idrætten i Vejby skal styrkes, og idrætsfaciliteter i forbindelse med Gilleleje læringsområde hvor der er afsat penge.

Jeg har i denne byrådsperiode ment, at der var vigtigt, at bl.a. kampsporten fik bedre lokaler og fik samlet alle kampsportsforeningerne ét sted, når muligheden bød sig. Derfor har det også været arbejdet værd at holde fast i, at kampsporten skulle flytte til bedre lokaler, hvilket jeg har arbejdet for lige siden valget i 2013.

Jeg ser frem til forbedringerne i Vejby, hvor idrætsrådet bør inddrages i processen i forhold til, hvad der mangler i Vejby og hvad der bør renoveres eller bygges af nyt.

Det samme gælder for Gilleleje, specielt når en større ombygning af skolen går i gang, så er det vigtigt idrætsfaciliteterne følger med, også her mener jeg, det er vigtigt, at brugerne og skolen tages med på råd.

Brian Lyck Jørgensen (O)
Byrådsmedlem, Dansk Folkeparti

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Tip os!

Powered by Vejreti.com