DEBAT: Vi skal have mere fleksibilitet i vores dagtilbud

DEBAT: Vi ønsker fleksibilitet i vores dagtilbud men ikke på bekostning af kvalitet! Derfor valgte vi i går på byrådsmødet at stemme FOR at få sendt sagen om deltidspladser i daginstitutioner tilbage til udvalget for at få en ny økonomisk beregning.

I Nytgribskov mener vi, at det er vigtigt at familier i Gribskov kommune kan få arbejdsliv og privatliv til at hænge sammen.

Vores bekymring ligger dog på, på hvilken måde institutionerne kan blive økonomisk kompenseret, således at det ikke bliver en besparelse i normeringen, for det ønsker vi ikke.

Vi vil gerne imødekomme familiernes behov og samtidig gøre vores dagtilbud i Gribskov kommune attraktive ved større fleksibilitet, ved at få skabt deltidspladser til dem der har brug for det, men vi vil ikke gå ned på den pædagogiske kvalitet hvilket det kan afstedkomme hvis institutionerne ikke bliver kompenseret herpå.

Vi ser frem til at kigge nærmere på den økonomiske mulighed der er for at få skabt deltidspladser i kommunen. Vi glæder os til en god dialog i børne- og familieudvalget og forventer en positiv og god økonomisk løsning, så kvalitet og fleksibilitet kan kombineres.

Sisse Krøll Willemoes                                           Morten Rohde Klitgaard
Formand for Børn og Familieudvalget             Medl, Børn og Familieudvalget
Nytgribskov                                                            Nytgribskov

Giv din mening til kende: