Demonstration mod mobilmasten i Dronningmølle

Mastegruppen har indsat en mast i dette foto for at vise, hvor meget de mener den vil præge bybilledet. TDC har afvist nøjagtigheden i fotoet. Fotografik: Mastegruppen i Dronningmølle.

DRONNINGMØLLE: Mastegruppen i Dronningmølle opfordrer nu til at borgerne møder op til en demonstration mod mobilmasten, det sker tirsdag d. 10. december ved Rådhuset i Helsinge.

Et flertal i udvalget UBL i Gribskov Kommune besluttede den 26. november 2019 at give TDC tilladelse til at opføre en 42 m høj gittermast på Stationspladsen.

– Sidste chance for at forhindre dette er, at vi får overbevist Byrådet på deres møde den 10. december om at udsætte beslutningen og følge Venstres mindretals indstilling, skriver Mastegruppen i Dronningmølle i opslag på Facebook som fortsætter således:

Mastegruppen opfordrer derfor, at så mange som muligt møder op til mødet i Byrådet den 10. december medbringende skilte med NEJ TIL MOBILMASTEN eller lignende – og gerne en fakkel. Vi mødes foran Rådhuset mellem kl. 18.15 – 18.30 og går derefter ind i Byrådssalen.

Vi vil have at TDC’s ansøgning bliver afvist, og at TDC skal søge igen om en anden placering hvor borgerne medinddrages. Vi vil have tid til at undersøge andre teknologiske løsninger på god mobildækning i Dronningmølle.

Vi vil have bæredygtig mobildækning, dvs., vi vil have god mobildækning der hverken går ud over beboere og husejere i tæt bebygget helårsbeboelse eller går ud over bykernens æstetik.

Leave a Reply