Husk demo i aften: Går for de bløde trafikanter onsdag aften

GRIBSKOV: I dag, onsdag kl. 17 holder Mårum-Kagerup Lokalråd en demonstration for bedre forhold for de bløde trafikanter på Ny Mårumvej. Der er megen trafik, og en stigende del kommer fra lastbiler. Fartmålinger viser, at der generelt køres for hurtigt. Alle velkomne – jo flere jo bedre, lyder beskeden fra lokalrådet.

Vejen er eneste forbindelse mellem Kagerup og Mårum og er ifølge de fleste uegnet til, at de såkaldt bløde trafikanter færdes.

“Der opstår tit meget farlige situationer, som kan resultere i ulykker. En række organisationer
står nu sammen med lokalrådet om at insistere på, at politikerne og forvaltningen forholder sig
konkret til problemet, tager deres ansvar og forpligter sig til at lave løsninger på strækningen, så vi
fremover alle kan færdes sikkert”, lyder det i en udendt pressemeddelelse fra lokalrådet.

“Vi vil kunne gå og cykle langs/på vejen uden at være nervøse for os selv eller vores børn. Det skal være sikkert og trygt at komme til bus og tog. Skolebørn, ryttere, skovens gæster osv. skal kunne krydse vejen uden frygt”, lyder det endvidere.

Demonstrationen sker med håb om at vække Gribskov Kommunes politikere og administrationen på rådhuset. Kommunen er forpligtet til at sikre god og sikker infrastruktur i landsbyerne.

Gruppen mødes på tanken i Mårum og vil gå fra Mårum til Kagerup i samlet trop. Demonstrationen er godkendt af Nordsjællands Politi.

Så mød op på tanken i Mårum onsdag den 13. oktober kl. 17. Demoen slutter i Kagerup ca. kl. 18, hvor der serveres øl, vand og kaffe. Der går bus tilbage til Mårum ca. 18.30.

Nærmere oplysninger på Facebookgruppen ‘Nellerød/Ejlstrup, Mårum, Kagerup’.

1 Comment

12. oktober 2021 at 8:50

Det vil være en stemme sluger. Der er brug for flere bedre veje for os bløde trafikanter. Det er ikke så svært at se, hvis man vil befolkningen det godt.
Uanset politisk holdning. 😊

Skriv en kommentar

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Tip os!

Powered by Vejreti.com