Den nye SEAT Tarraco har Danmarkspremiere i weekenden

Den nye SEAT Tarraco har Danmarkspremiere 2.-3. marts kl. 11-16 hos alle landets SEAT forhandlere. Så skal du have en testtur i den nye SUV, så er det måske i denne weekend du skal lægge vejen fordi din Seat-forhandler.

Tarraco er mærkets nye flagskib. Tarraco er  en stor 7- personers SUV og allerede i Style versionen får man udstyr som f.eks. 10,25” Digitalt Cockpit, parkeringssensorer bag, Full-LED forlygter og nødbremseassistent.

Vil da have mere lir i bilen, skal du et trin op. Så hedder den Xcellence og her får du 19” alufælge, parkeringsassistent, bakkamera, fodbetjent elektrisk bagklap inkl. nøglefri betjening samt navigation.

Tarraco er den første model med SEATs nye designsprog. I kabinen er der en stor ’svævende’ skærm, stilrent interiør og digital instrumentering.

Udvendigt byder det nye designsprog på markante linjer på kølergrillen, elegante LED-lys for og bag samt mulighed for 20” alufælge.

SEAT Tarraco koster 379.900 kr. for 1.5 TSI Style 150 hk og 399.990 kr. for 2.0 TDI Style 150 hk. Merprisen for tredje sæderække, så den store SUV får i alt syv sæder, er kun 15.000 kr.

Find nærmeste forhandler på seat.dk

Følg med i det seneste på det danske bilmarked. Netavisen Gribskov har i et forsøg på at kunne favne bredere uden at tære på vores redaktionelle ressourcer, indledt et samarbejde med bilportalen Bidt af Biler, der med base i Nordsjælland har en mission om at levere læseværdige bilnyheder, tilpas nørdede brugeranmeldelser og indsigtsfulde reportager om nye og kommende biler til det danske – og nordsjællandske marked.

Skriv din kommentar her: