Den syngende frisør er tilbage i Græsted

GRÆSTED: Man er ikke i tvivl om at Reg ikke er indfødt dansker, accenten er markant og charmerende hos den høje Canadier, som trods det canadiske pas anser Danmark for at være sit hjemland. Efter 21 år er Reg tilbage i Græsted som frisør.

I svinget ved Græsted Kirke er der kommet lys bag vinduerne i frisørsalonen, og på facebookgruppen ‘Vores Græsted’ er der glæde over at netop Reg Downey er manden med saks og kam. Reg er nemlig et velkendt ansigt for mange i Græsted, idet han indtil 2000 netop var frisør i Græsted, og altså nu igen er tilbage ‘hvor jeg hører til’ som han selv siger det.

Forvirringen med årstal på kryds og tværs var da også total, da TV Nordkysten onsdag var forbi med kameraet og få en snak med Reg, som udover at være frisør også ernærer sig som halvdelen af duoen ‘Reg & Andreas’ – og sidstnævnte var faktisk baggrunden for tv-kanalens besøg i den hyggelige frisørsalon.

TV Nordkysten mødte Reg og hans makker Andreas ved Knud Rasmussens Hus i Hundested tilbage i april måned, her havde et efterladt klaver på skråningen medført rent kaos i den lokale facebookgruppe, hvor alverdens teorier væltede frem om det famøse klaver. Som så ofte før var der dog en helt almindelig og god forklaring på klaveret, som i øvrigt på ingen måde var efterladt.

Her var det nemlig Reg & Andreas som var i gang med at indspille en musikvideo på stedet, og i pauserne blev klaveret pænt stående mens de medvirkende trak i læ og fik varmen før næste del af indspilningen – og som man kan se nederst i artiklen så gav Reg & Andreas et nummer på klaveret før det blev pakket sammen og kørt retur til Regs hus i Humlebæk.

Hjemme i Græsted
Som nævnt flyttede Reg fra Græsted i 2000, og i årene frem til 2014 var han bosiddende i sit fødeland Canada – men han og hustruen kunne ikke undvære Danmark og rykkede derfor tilbage til Danmark hvor de bosatte sig i Humlebæk – og for nyligt rykkede de teltpælene op og flyttede tilbage til Græsted.

– Mit hjemland er Danmark, det er helt uden forbehold og nu hvor jeg igen bor i Græsted – så er jeg rigtigt kommet hjem, sagde Reg bla. i tv-interviewet med TV Nordkysten.

Planen for den lille hyggelige frisørsalon i svinget ved kirken, er såmænd også at den skal rumme et par arrangementer med duoen ‘Reg & Andreas’, og den lidt kedelige disk skal udskiftes med……selvfølgelig et klaver.

Se hele interviewet med Reg – den syngende frisør fra Græsted – fredag aften på TV Nordkysten 21.00 – 23.00 (DR’s kanal 98, Kanal Hovedstaden)

Efter 21 år er Reg tilbage som frisør i Græsted – og selvom han har været så længe væk, er træningen som frisør skam holdt vedlige for saksen har aldrig ligget stille  – flere af de ‘gamle’ kunder er dukket op hos Reg igen i den nye salon. (Foto: Allan Andersen)

Reg er ikke bange for at snakke og hyggen er i højsædet – men han lover at han ikke synger mens han klipper, i hvert fald ikke med vilje. (Foto: Allan Andersen)

(Foto: Allan Andersen)

Skriv en kommentar

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

TV Nordkysten

Tip os!

Powered by Vejreti.com