Det Gamle Posthus klar med sommer-udstilling

Tekst: David Abildgaard/pressemeddelelse. Foto: Presse.

GILLELEJE: Det Gamle Posthus i Gilleleje er klar med en sommerudstilling, som viser kunst fra lokale og tilrejsende kunstnere. Alle er inviteret til at kigge forbi, og er man heldig vil en af kunstnerne være til stede.

De frivillige grupper i foreningshuset Det Gamle Posthus er så småt ved at vågne op til dåd igen efter en ufrivillig Corona-pause. Og på væggene er nu også snart ny kunst at beskue. Det sker, når posthuset fra og med 27. juni præsenterer den årlige sommerudstilling.

Sommerkunst 2020 i Gillelejes Gamle Posthus er et møde mellem otte kunstnere, som deltager med forskellige værker. Der er Jesper Schytts afrikanskinspirerede værker, Nan Ehrenstråles vævede landskaber, René Tromborgs grafiske udtryk, Signe Elisabeth Sloths fotos med neonlys i regnvejr, Finn Karentius Hansens skitser og fotos af egne borde, Marianne Nervings abstrakte spejlinger, Christian Frederiksens malede visioner og Rosileide Skarbys ”skraldede” skulpturer.

Udstillingen kan ses i Det Gamle Posthus i Gilleleje fra d. 27. juni til d. 9. juli. Der er åbent hver dag mellem kl. 10 og 16, og der er mulighed for en direkte dialog med kunstnerne, som vil være til stede på skift.

Leave a Reply