Få dit arrangement i vores kulturkalender: Læs mere nederst på siden.

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

DN Naturfamilier i Dronningmølle

7. juli @ 14:00 - 15:30

GRATIS

Danmarks Naturfredningsforening driver et netværk for børnefamilier ved navn “DN Naturfamilier”. De kommer nu på besøg i Dronningmølle tirsdag d. 7. juli kl. 14, som led i en stor Danmarksturné. Der vil på dagen blive afviklet et sjovt og spændende arrangement for børn, ud fra temaet ‘vand’. Alle er velkomne.

Alle er velkomne, uanset om I bor i kommunen eller blot er på sommer-visit, når DN Naturfamilier kører til Dronningmølle for at hygge nær stranden. Det sker 7. juli kl. 14- 15.30.

– Sommerturnéens tema er vand, og vi skal lege med vand-bingo, snitte fisk i træ og kigge på dyr vi fisker op af vandet, sammen med Naturfamiliers projektgruppe, og alle de lokale familier. Der er naturligvis også rig mulighed for at spørge ind til projektet Naturfamilier, lyder det fra tovholderne i en udsendt pressemeddelelse.

Der bliver også budt på en lille snack, kaffe og varm kakao.

– Og så sørger vi selvfølgelig også for at overholde Sundhedsstyrelsens retningslinjer, og bryder muligvis op i mindre grupper, hvis vi vurderer at vi er for mange samlet, oplyser gruppen.

læs mere her: https://www.naturfamilier.dk/find-en-tur/15777-sommerturne-naturfamilier-gribskov/

Sommerturnéen:
Over sommeren besøger bilerne 23 udvalgte Naturfamilie-gruppper, fordelt over hele landet.

Hvert sted holdes et lille arrangement på halvanden time om vand. Du kan se alle stederne i kalenderen. og på kortet her:

Click to access plakat-med-datoer-print.pdf

Arrangementet er egnet for de fleste aldre, så uanset om dit barn går i vuggestue eller folkeskole, så er der god grund til at kigge forbi for en hyggelig dage i vandets tegn.

STED: Lergravssøen ved Dronningemølle Station. Kig efter det blå Naturfamilier-flag. Nordkrogen 2, Dronningmølle.
TID: 7. juli kl. 14
ENTRE: Gratis, alle velkomne. Tilmelding ikke nødvendig.

Detaljer

Dato:
7. juli
Tidspunkt:
14:00 - 15:30
Pris:
GRATIS
Begivenhed Kategorier:
, , , , ,

Sted

Nordkrogen 2
Nordkrogen 2
Dronningmølle,
+ Google Maps

Har du en begivenhed med gratis entre, som du gerne vil have tilført kalenderen, så er det ganske gratis!

Klik her for at bestille et opslag: Bestil gratis opslag.

Send os en mail med detaljer om dit arrangement, kontaktoplysninger og gerne et pressefoto og så sørger vi for, at det kommer i kalenderen: Kontakt redaktionen.

Tager du entre for dit arrangement, så koster det blot 195 kroner at komme i kalenderen, hvilket også inkluderer en redaktionel foromtale som vi deler med vores mange følgere på Facebook.

Bestil her: Optagelse i kultur-kalender.

Vil du vide mere, så kontakt redaktionen.

Fortjener dit arrangement mere opmærksomhed?
Et annonce-banner på Netavisen Gribskov kommer ud til mange tusinde borgere i kommunen. Det kan derfor ofte nemt betale sig, og vi tilbyder banner-reklamer i forskellige formater til fornuftige priser. Vi designer også grafik til særligt nedsatte priser, hvis du ønsker at slippe for bøvlet.

Vores priser starter på 295 kroner for en hel uges annoncering med et banner i visitkortstørrelse – Til så lave priser bliver det hurtigt dumt at lade være.

Læs mere om vores andre annonceringsmuligheder her: Annoncering på Netavisen Gribskov.

Netavisen Gribskov er kommunens mest aktive netavis med mere end 30.000 besøgende om ugen.