19.9 C
Helsinge
onsdag, 12. august 2020
Tel: 26343136

Få dit arrangement i vores kulturkalender: Læs mere nederst på siden.

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Fernisering på Høstudstilling i Det Gamle Posthus

1. august @ 11:00 - 14:00

GRATIS
Så er tiden kommet til sommerens sidste udstilling af malerier i Det Gamle Posthus i Gilleleje. På udstillingen vil otte dygtige og erfarne kunstnere vise deres meget forskellige værker.

Kunstnerne er følgende:

Claus Andreasen er rejseleder – primært på trekkingture i Nepal. Claus viser fotografier af menneskene fra fjerntliggende egne  i Himalaya.

Rene Nielsen er maler og musiker. Han udstiller malerier og bronzefigurer bl.a. fra den censurerede udstilling i Hillerød i 2019. Han har udstillet og deltaget i flere workshops i udlandet. Maler landskaber, figurer og opstillinger.

Charlotte Thymark.

Geert Ahrends har arbejdet som arkitekt samtidig med at han er blevet undervist af kendte kunstnere som Joseph Salomon, Ulrik Hoff og Christoffer N. Andersen. Billederne er figurative/realistiske.

Lene Kure Larsen maler mest ekspressionistisk med genkendelige elementer, men også med andre stilarter.

Lena Schubell maler abstrakt på lærred. Stemningsfulde billeder med stramme kompositioner og bløde farveovergange. Uddannet på Mable Roses Malerskole. Deltog i den censurerede udstilling: Roskilde Åben 2019.

Preben Schubell deltager med maleri og papirarbejder.

Charlotte Thymark er grafisk formgiver og maler i olie og akryl, hvor farverne tillægges den allerstørste betydning. Har udstillet flere steder i Danmark og udland.

Ruth Schnor udstiller Croqui-damer i stentøj, der er raku-brændt samt tillige glaskunst i sprudlende farver.

TID: Udstillingen er åben: Tirsdag til søndag kl. 11-16 og når flaget er oppe. Fernisering: Lørdag den 1. august kl 11 – 14.
STED: Gilleleje Stationsvej 6, 3250 Gilleleje.
ENTRE:
Der er fri entre. Udstillingen afvikles efter de gældende Corona-forskrifter.

Detaljer

Dato:
1. august
Tidspunkt:
11:00 - 14:00
Pris:
GRATIS
Begivenhed Kategorier:
, , , ,

Sted

Det gamle posthus,
Gilleleje Stationsvej 6
Gilleleje,
+ Google Maps

Har du en begivenhed med gratis entre, som du gerne vil have tilført kalenderen, så er det ganske gratis!

Send os en mail med detaljer om dit arrangement, kontaktoplysninger og gerne et pressefoto og så sørger vi for, at det kommer i kalenderen: Kontakt redaktionen.

Tager du entre for dit arrangement, så koster det blot 195 kroner at komme i kalenderen, hvilket også inkluderer en redaktionel foromtale som vi deler med vores mange følgere på Facebook.

Vil du vide mere, så kontakt redaktionen.

Fortjener dit arrangement mere opmærksomhed?
Et annonce-banner på Netavisen Gribskov kommer ud til mange tusinde borgere i kommunen. Det kan derfor ofte nemt betale sig, og vi tilbyder banner-reklamer i forskellige formater til fornuftige priser. Vi designer også grafik til særligt nedsatte priser, hvis du ønsker at slippe for bøvlet.

Vores priser starter på 295 kroner for en hel uges annoncering med et banner i visitkortstørrelse – Til så lave priser bliver det hurtigt dumt at lade være.

Læs mere om vores andre annonceringsmuligheder her: Annoncering på Netavisen Gribskov.

Netavisen Gribskov er kommunens mest aktive netavis med mere end 30.000 besøgende om ugen.