Få dit arrangement i vores kulturkalender: Læs mere nederst på siden.

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Sommerudstilling i Posthuset

27. juni @ 10:00 - 9. juli @ 16:00

GRATIS

Det Gamle Posthus i Gilleleje er klar med en sommerudstilling, som viser kunst fra lokale og tilrejsende kunstnere. Alle er inviteret til at kigge forbi, og er man heldig vil en af kunstnerne være til stede.

De frivillige grupper i foreningshuset Det Gamle Posthus er så småt ved at vågne op til dåd igen efter en ufrivillig Corona-pause. Og på væggene er nu også snart ny kunst at beskue. Det sker, når posthuset fra og med 27. juni præsenterer den årlige sommerudstilling.

Sommerkunst 2020 i Gillelejes Gamle Posthus er et møde mellem otte kunstnere, som deltager med forskellige værker. Der er Jesper Schytts afrikanskinspirerede værker, Nan Ehrenstråles vævede landskaber, René Tromborgs grafiske udtryk, Signe Elisabeth Sloths fotos med neonlys i regnvejr, Finn Karentius Hansens skitser og fotos af egne borde, Marianne Nervings abstrakte spejlinger, Christian Frederiksens malede visioner og Rosileide Skarbys ”skraldede” skulpturer.

Udstillingen kan ses i Det Gamle Posthus i Gilleleje fra d. 27. juni til d. 9. juli. Der er åbent hver dag mellem kl. 10 og 16, og der er mulighed for en direkte dialog med kunstnerne, som vil være til stede på skift.

Detaljer

Start:
27. juni @ 10:00
Slut:
9. juli @ 16:00
Pris:
GRATIS
Begivenhed Kategorier:
, , ,

Sted

Det gamle posthus,
Gilleleje Stationsvej 6
Gilleleje,
+ Google Maps

Har du en begivenhed med gratis entre, som du gerne vil have tilført kalenderen, så er det ganske gratis!

Klik her for at bestille et opslag: Bestil gratis opslag.

Send os en mail med detaljer om dit arrangement, kontaktoplysninger og gerne et pressefoto og så sørger vi for, at det kommer i kalenderen: Kontakt redaktionen.

Tager du entre for dit arrangement, så koster det blot 195 kroner at komme i kalenderen, hvilket også inkluderer en redaktionel foromtale som vi deler med vores mange følgere på Facebook.

Bestil her: Optagelse i kultur-kalender.

Vil du vide mere, så kontakt redaktionen.

Fortjener dit arrangement mere opmærksomhed?
Et annonce-banner på Netavisen Gribskov kommer ud til mange tusinde borgere i kommunen. Det kan derfor ofte nemt betale sig, og vi tilbyder banner-reklamer i forskellige formater til fornuftige priser. Vi designer også grafik til særligt nedsatte priser, hvis du ønsker at slippe for bøvlet.

Vores priser starter på 295 kroner for en hel uges annoncering med et banner i visitkortstørrelse – Til så lave priser bliver det hurtigt dumt at lade være.

Læs mere om vores andre annonceringsmuligheder her: Annoncering på Netavisen Gribskov.

Netavisen Gribskov er kommunens mest aktive netavis med mere end 30.000 besøgende om ugen.