TV Nordkysten

Seneste artikler:

Powered by Vejreti.com

Druknet mand identificeret som 48-årige Cim

UDSHOLT: Mandag blev der fundet en druknet mand på stranden ved Argusvej, pårørende til den savnede 48-årige Cim har torsdag oplyst til Netavisen Gribskov at det ulykkeligvis var 48-årige Cim som blev fundet død.

– Der er en kæmpe tak til alle de mennesker som har hjulpet til med at lede efter Cim, det betyder så ubeskriveligt meget for os at der var frivillige som bare kom ud og hjalp. Ligeledes er vi dybt taknemmelige for hjælpen fra Missing people, og enhver som har gjort den mindste smule for at finde vores Cim, tak til jer alle for indsatsen, siger en pårørende til Cim til Netavisen Gribskov, torsdag eftermiddag.

Cim nåede at være savnet i 11 dage før han blev fundet liggende druknet i vandkanten på Udsholt Strand ved Argusvej, mandag d. 9.oktober ved 6-tiden. Siden har politiet arbejdet på at fastslå identiteten, og torsdag er de pårørende så blevet underrettet om den tragiske udgang på eftersøgningen.

Politiets undersøgelser viser at Cim er druknet, og på ingen måde har været udsat for en forbrydelse, oplyser familien til Netavisen Gribskov.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Tip os!

Powered by Vejreti.com
Sponsorerede links