Drukneulykke: Tre brødre fløjet til Rigshospitalets Traumecenter

HORNBÆK: Tre drenge, brødre på seks, otte og 11 år kom tirsdag eftermiddag i alvorlige vanskeligheder ved Øststranden i Hornbæk. Alle tre er fløjet på Rigshospitalets Traumecenter, og deres tilstand pt. ukendt.

Nordsjællands Politi har kl. 18.50 endnu ikke noget om børnenes tilstand, men oplyser at de to blev reddet i land af livredderen på stranden og en klarede sig selv i land.

Alarmen om drukneulykken indløb kl. 15.34, hvorefter redningsbåde, flere politipatruljer, lægehelikopter og flere ambulancer samt akutlæge hurtigt kom ud til stedet.

Kort forinden var de tre drenge kommet i alvorlige vanskeligheder, idet de blev fanget i et hestehul og ført udad af strømmen. Flere vidner, herunder også livredderen på Øststranden, slog alarm da det stod klart at drengene var i nød

Den ene dreng fik selv kæmpet sig i land, mens livredderen fik de to andre drenge ind til fast grund. Der bliver ydet førstehjælp til alle tre drenge på havnen og en af drengene får hjertelungeredning – angiveligt på baggrund af manglende puls/vejrtrækning.

En lægehelikopter og Forsvarets H101 redningshelikopter var på stedet, men det blev kun nødvendigt at bruge Forsvarets redningshelikopter idet den kunne have alle tre drenge med på een gang. Redningshelikopteren satte hurtigt kursen mod Rigshospitalets Traumecenter, hvor der som nævnt endnu ikke er noget nyt omkring drengenes tilstand.

(Foto: Allan Andersen)
(Foto: Allan Andersen)
(Foto: Allan Andersen)
(Foto: Allan Andersen)

Leave a Reply