Efter Facebook-fadæse: “Jeg fortryder min kommentar”

Per Roswall (V) lagde efter valget en besked op på Facebook, hvor han skrev, at Venstres konstituering uden om Konservative er løn forskyldt for Konservatives manøvre to valgperioder tidligere. Det beklager han nu.

Per Roswall har været gennem lidt af en “shitstorm” efter at han lagde en besked op på Facebook, hvor han skrev, at Venstre lavede rævekager på valgnatten som betaling for tidligere rævekager. Det fortryder han nu.

“Selvfølgelig glædede jeg mig over, at Bent var udpeget til Borgmester. På det tidspunkt jeg offentliggjorde dette kendte jeg ikke betingelserne for aftalen. Da aftalen kom til min kendskab fortrød jeg den store glæde jeg havde givet udtryk for og håber der findes en anden løsning”, skriver Per Roswall, der selv er Venstremand nu i en udsendt pressemeddelelse.

Mere ked af det er han dog ikke, at han ikke kan lade være med at fyre en lille salve afsted mod den nu pensionerede, tidligere borgmester:

“Mit syn på Jan Ferdinansen ændrer sig aldrig, selv om det er mange år siden han lavede den svinestreg over for Jannich og det senere viste sig, at aftalen var lavet allerede i maj måned”, slutter indlægget.

Per Roswall henviser til, hvad skete tilbage ved kommunalvalget i 2009. Her mistede Venstre ikke kun det absolutte flertal men også borgmesterposten. Det skete da Konservatives Jan Ferdinandsen lykkedes at samle et flertal med hjælp fra SF og Socialdemokraterne, og det betød et pludseligt farvel til Jannich Pedersen (V) efter 19 år på borgmesterposten.

Du kan se den famøse besked fra Per Roswall på Facebook herunder:

1 Comment

Henrik Aaskilde
18. november 2021 at 13:52

Hvis man ikke kendte betingelserne for aftalen, hvordan kan man så “så præcist” sammenligne med en 8 år gammel sag?
Det lyder ikke sandsynligt, at den nye aftale således ikke var kendt.

Skriv en kommentar

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Tip os!

Powered by Vejreti.com