Efterlyste LTF’ere anholdt på parkeringsplads

GILLELEJE: En sort Mercedes blev fredag eftermiddag lukket inde af patruljevogne fra Nordsjællands Politi, og de ialt fem personer i bilen blev trukket ud og placeret på jorden i håndjern eller strips. Årsagen var at mindst to af personerne i bilen var efterlyste ledende personer fra den nu forbudte gadebande LTF’s gruppering i Hillerød.

Politiets indsats skete på grusparkeringen ved Dancenter på Tinkerup Strandvej 32, fredag eftermiddag omkring kl. 14.30 og vakte en del opsigt.

Ialt fire patruljevogne var sat ind på stedet, tre uniformerede vogne og en civil hundevogn var på pladsen, her var de fem mænd alle trukket ud af den sorte personbil og placeret siddende på jorden og pacificeret med enten håndjern eller strips.

De blev alle visiteret grundigt, ligesom deres bil blev ransaget, alt blev taget ud og undersøgt nøje.

Efterfølgende har det vist sig at der var tale om anholdelse af to efterlyste personer, begge er kendte bandefigurer fra LTF’s afdeling i Hillerød og var eftersøgt til afsoning af idømt fængselsstraf, efter der var foretaget undersøgelse af deres bil blev de to eftersøgte kørt direkte til Kriminalforsorgen for at afsone deres fængselsstraffe.

Den mand som havde siddet bag rattet på Mercedesen blev på stedet testet med et narkometer, dette slog positivt ud hvorefter han blev sigtet for narkokørsel, anholdt og taget med til udtagelse af en blodprøve.

Leave a Reply