Elevator ulykke i Helsinge: En person kørt væk i ambulance

HELSINGE: Tirsdag aften blev Gribskov Beredskab sendt afsted på en alvorlig melding om en elevatorulykke i en etagebygning på Frederiksborgvej.

Der blev kl. 22.44 slået alarm til 1-1-2 om en ulykke med en elevator i en boligblok på Frederiksborgvej, det forlød at en elevator skulle være styrtet ned fra 1. sal og ned i elevatorskakten.

Politi, ambulancer, akutlæge og en stor styrke fra Gribskov Beredskab var hurtigt fremme på adressen, det viste sig at en person var fanget i elevatoren og at nødbremserne på elevatoren var udløst.

Det skal dog ifølge de første sparsomme oplysninger ikke have været et så dramatisk styrt som det forlød i første omgang, og efter brandvæsnet havde fået sikret elevatoren og åbnet dørene, mens elevatoren sad fast mellem to etager, fik redningsmandskabet en person forsigtigt løftet ud af elevatoren.

Denne blev placeret på en båre og kørt ud til ambulancen, der skal ikke have været tale om nogen alvorlige skader ved elevatoruheldet.

Elevatorerne blev alle afspærret af politiet, og det skal nu undersøges nærmere hvad der præcist skete.

– Jeg blev kastet rundt
Kvinden som befandt sig i elevatoren har efterfølgende kommenteret oplevelsen på Facebook, og beskrevet hvordan hun oplevede ulykken.

– Jeg blev kastet rundt i elevatoren, da der skete noget med den, hvorefter jeg var i frit fald, indtil nødbremsen slog til. Jeg kom på sygehuset og blev tjekket og scannet, jeg ligger nu med smerter i nakken og ryg og på stærk medicin, fortæller Rita Skarby om oplevelsen.

(Foto: Allan Andersen)
(Foto: Allan Andersen)
(Foto: Allan Andersen)
(Foto: Allan Andersen)
(Foto: Allan Andersen)

Leave a Reply