Er der noget du vil have debatteret ?

Modelfoto: Allan Andersen
(Modelfoto: Allan Andersen)

GRIBSKOV: Her finder du vore læseres debatindlæg, og ordet er – stort set – frit. der er dog en række retningslinjer for at holde en god tone.

Vi vil meget gerne give dig mulighed for at debattere, hvad der sker i kommunen. Send os derfor gerne dit debatindlæg eller læserbrev ved at sende os en mail til redaktion@netavisengribskov.dk.

Debatindlæg må helst ikke være over 500 ord, og der må meget gerne medfølge et relevant foto som ikke er underlagt copyright – helst et foto som du selv har taget eller på forhånd har fået lov til at bruge.

Når man har noget på hjerte, kan det hurtigt blive lidt forvirrende at smide det ned i ord – men der er lidt hjælp at finde bla. her: Lær at skrive gode debatindlæg.

Et godt fif er at skrive sit indlæg, lægge det væk og kigge på det igen een gang til, inden man sender det ind.

Generelle retningslinjer
Alle debatindlæg skal holdes i en ordentlig, sober tone og skal have relevans for Gribskov Kommunes borgere. Bandeord er selvfølgelig bandlyst af hensyn til de yngre læsere.

Debatindlæg må ikke opfordre til vold, kriminalitet eller racisme og ej heller rette personlige angreb mod navngivne personer.

Gribskov Lokalavis bringer dit debatindlæg, dog med ret til redigere eller forkorte i det.

Alle emner er velkomne – intet er for stort eller for småt, så længe det er sagligt.

Indsend dit debatindlæg til os på redaktion@netavisengribskov.dk

Giv din mening til kende: